Daglig Leder

Eide Entreprenør ble etablert i 2003 og er en godt etablert og anerkjent totalleverandør av innredning til næringsbygg. Vårt team på 24 ansatte er sammensatt av faglig dyktige håndverkere med bred erfaring fra mange sider av byggebransjen, herav 4 stk. mestere. I bedriftens ledelse er det medarbeidere med bakgrunn som håndverkere så vel som med bred erfaring innen prosjektering, byggeledelse og totalleveranser til bedriftskunder.

FirmaEide Entreprenør
FylkeAkershus
StedLørenskog
Søknadsfristsnarest

Har du ledererfaring fra bygg- og anleggsbransjen og lyst til å drifte og videreutvikle en godt anerkjent totalleverandør?

Eide Entreprenør AS ble etablert i 2003 og vi kan vise til gode referanser både innen privat og offentlig sektor. Med solide rammeavtaler og høyt kvalifisert personell har vi godt potensialet for vekst. Vi er nå på jakt etter en daglig leder som kan drifte og videreutvikle selskapet på en effektiv og kostnadsmessig måte, med samme fokus på høy kvalitet i alle våre leveringer. Som daglig leder vil du være ansvarlig for all operasjonell daglig drift og utvikling av bedriften i henhold til strategi.

Viktige ansvarsområder og arbeidsoppgaver i stillingen vil være:

  • Daglig ledelse for de ansatte i organisasjonen
  • Økonomistyring, herunder budsjett- og resultatansvar
  • Utarbeidelse av strategi, budsjett og handlingsplaner
  • Sikre lønnsomhet og støtte anleggsledere og prosjektledere i prosjektgjennomføringen.
  • Sikre gode rutiner og arbeidsprosesser
  • Hovedansvar for kommunikasjon og oppfølging av eksisterende samarbeidspartnere samt etablering av nye.
  • Salg og markedsføring
  • HMS ansvar
  • Overordnet ansvar for kalkulasjon og anbudsutarbeidelse

Dette tror vi er deg:

Vi ønsker primært kandidater med høyere utdannelse, gjerne byggingeniør eller lignende. Erfaring fra daglig ledelse i et entreprenørselskap er ønskelig, men vi er også åpne for å vurdere kandidater som har hatt tilsvarende roller i større organisasjoner. Gode analytisk egenskaper og økonomisk forståelse, kombinert med forretningsmessig orientering er avgjørende. Teknisk kompetanse vil også være naturlig.

Ny daglig leder vil komme inn i en spennende stilling, og vil ha muligheten til å påvirke hele organisasjonen. Vi ønsker derfor en leder med ambisjoner og drivkraft, som kan være med å løfte og videreutvikle organisasjonen, men samtidig opprettholde den gode og sunne driftskulturen som finnes i dag. Som leder er du aktiv, deltakende og inkluderende, og du innehar gode kommunikasjon- og samarbeidsegenskaper.

Ta kontakt
For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med en av våre rådgivere i Orion & Partners AS:

Partner/Rådgiver Svein Sørensen, tlf: 950 09 983, svein@orion.no

Rekrutteringskonsulent Thea Faye-Lund, tlf: 913 92 738, thea@orion.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: