Operatør

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Road Services
FylkeAust-Agder
StedArendal
Søknadsfrist30.07.2019

NCC Road Services har sin kjernevirksomhet innen veiservice, drift og vedlikehold av vei. Driftskontrakten Arendal Øst dekker kommunene Gjerstad, Vegårdshei, Tvedestrand og Risør.

NCC Road Services, Område Sør/Vest søker nå operatør til vår driftskontrakt i Arendal Øst.

For å trives hos oss i NCC, må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig med egne meninger. Du er løsningsorientert, og vet at struktur og planmessighet sammen med teamfokus fører til gode resultater. Vi ser personer med god forretningsforståelse, som har gode samarbeidsevner og er resultatorientert.

OPERATØR

Stillingen er selvstendig og krever forståelse for effektiv og lønnsom drift, samt sikkerhet og kvalitet i arbeidet. Det er et krav at du som søker bor i kontraktsområdet.

Som operatør er det ønskelig at du har:

  • maskinførerbevis
  • førerkort klasse C
  • erfaring fra drift og vedlikehold av vei er en fordel

Det må påregnes at stillingen inngår i beredskapsvakt.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar.

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med oss - se kontaktdetaljer. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 30. juli 2019, men søknader vurderes fortløpende.

Søk her

Kontaktpersoner:

Geir-Erik Aasgaard
Prosjektleder
+47 932 80 955

Joar Tennebekk

Driftsleder

+47 901 66 583

Vis flere stillinger: