Prosjektutvikler/Prosjekteringsleder

Kruse Smith er entreprenørselskapet som identifiserer de gode ideene, og har gjennomføringskraften til å sette dem ut i livet. Selskapet ble etablert i 1935 og er blitt en av Norges største entreprenører og en ledende eiendomsaktør. Våre forretningsområder er: Anlegg, Bygg, Byggfornyelse og Bolig- og eiendomsutvikling.

FirmaKruse Smith
FylkeOslo
Søknadsfrist11.08.2019

FRA IDE TIL VIRKELIGHET er vår visjon. En visjon vi er stolt av å strekke oss etter gjennom kreativitet, kompetanse og finansiell tyngde

I Kruse Smith vil du bli en del av en kompetansebedrift med fokus på digitalisering og effektivisering. Sammen med våre dyktige fagfolk vil du levere bolig- og næringsbygg, samt skoler, omsorgsbygg og andre offentlige bygg av høy kvalitet til våre kunder.

Region Øst har avdeling på Skøyen i moderne lokaler på Karenslyst àlle. Oslokontoret er i vekst og ønsker å tiltrekke seg dyktige medarbeidere som ønsker å være med på denne utviklingen hvor korte beslutningsveier er hverdagen og utvikling er fremtiden.

Som medarbeider i Kruse Smith er du engasjert, bidrar og våger å tenke nytt. Som Prosjektutvikler/prosjekteringsleder er du strukturert og planmessig, faglig engasjert og løsningsfokusert og har gode kommunikasjonsevner.

Du trives med å ta ansvar, lede møter, være innovativ og stimulere til et godt arbeidsmiljø. Du liker å jobbe i team og bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. Hos oss er det stor takhøyde og godt samhold.

Hos Kruse Smith vil du få stor faglig og personlig utvikling og ikke minst være en sentral person som Prosjektutvikler/prosjekteringsleder på Skøyen. Korte beslutningsveier i et selskap med gode verdier som vil skape et godt grunnlag for at du trives her hos oss.

Du vil få være med i ett utfordrende og stimulerende faglig og sosialt miljø hos en solid og velrenommert entreprenør, som innehar gode relasjoner i markedet.

Bransjen har høyt fokus på digitalisering og effektivisering av alle prosesser og vi ønsker å ta en ledende posisjon her. For oss er det viktig at du deler denne målsetningen.

Arbeidsoppgaver:

  • Utarbeide tilbud og kontraktsutforming ved tilbud
  • Planlegge og lede utviklings- og prosjekteringsarbeid i nært samarbeid med byggherre, arkitekter og rådgivere.
  • Lede og koordinere prosjekteringsprosessen på en fremtidsrettet og bærekraftig måte.
  • Aktivt jobbe for å påvirke valg og løsninger som fremmer sikker, effektiv og miljøskapende produksjon
  • Oppfølging av teknisk grensesnitt
  • Koordinere prosjektets interne fagressurser
  • Oppfølging av prosjektteam i byggefasen

Kvalifikasjoner:

  • Ingeniør/sivilingeniør
  • Erfaring med tilbud og prosjektering fra entreprenør eller rådgiverbransjen
  • Minst 5 års erfaring
  • Være kommersiell og innovativ
  • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne

Dersom dette er stillingen for deg, håper vi at du legger inn CV og søknad. Attester og vitnemål bes vedlegges søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi ser fram til å høre fra deg. Ta kontakt om du ønsker ytterligere informasjon om stillingen eller Kruse Smith generelt.

Kontaktpersoner:

Jane Skjølås

Avdelingsleder Prosjektutvikling

976 67 029

Anne Gotehus Edland

HR-Rådgiver

99255468

Søk stilling

Vis flere stillinger: