SHA-rådgiver

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist11.08.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter

Hos oss utgjør du en forskjell. Som SHA-rådgiver styrker du fagområdet SHA, og er med på å skape bo- og næringsområder der trivsel, miljø og bærekraft går hånd i hånd. Sweco Bergen har et solid rådgiver-miljø som dekker de aller fleste fagområder. Vi er et kontor i vekst, og med deg på laget blir vi enda sterkere. PA-avdelingen består i dag av 54 medarbeidere.

Vi lytter til deg. Sweco tilbyr deg en svært variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på å være i forkant i våre prosjekter. Det er svært viktig for oss at du blir hørt, at du får utvikle deg og at du deler din kunnskap og erfaring. For å nå felles mål spiller vi hverandre gode. Vi søker deg som er omgjengelig, samt har gode og tydelige kommunikasjonsevner både med kollegaer og samarbeidspartnere. Du er strukturert og nøyaktig i ditt skriftlige arbeid, og trives ute på byggeplasser. Du behersker å stille krav og evner å følge opp disse når det er påkrevd.

Dine arbeidsoppgaver:

  • SHA Koordinator for prosjektering (KP-rollen) i prosjekteringsoppdrag for bygg- og anleggsprosjekter.
  • SHA Koordinartor for utførelse (KU-rollen) i bygg- og anleggsprosjekter.

Dette kan du:

  • Du har enten master innenfor relevant fag eller er sivilingeniør, ingeniør eller fagskoleingeniør. Lang relevant erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse.
  • Det er ønskelig at du har gjennomført koordinatorskolen og øvrige relevante kurs som f.eks. LEAN, praktisk risikovurdering, sikker jobbanalyse, risikoledelse, arbeidsvarslingskurs mv.

Kontaktinformasjon

Frode Moum, frode.moum@sweco.no, +47 488 91 987

Søk stilling

Vis flere stillinger: