Senior rådgiver VVS

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist05.08.2019

Er du en sterk og kreativ VVS-rådgiver?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Bergen blir du en del av et sterkt flerfaglig miljø. Du vil få ansvarsfulle oppgaver i spennende og varierte prosjekter og blir et verdifullt tilskudd til en gruppe med engasjerte kolleger som hjelper hverandre med å oppnå faglige og markedsmessige mål. Som senior VVS-rådgiver får du sjansen til å påvirke fagmiljøet med kreative og bærekraftige løsninger.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter som prosjektleder eller VVS-faglig ressurs i våre oppdrag, der ditt engasjement, din spisskompetanse og faglige trygghet vil hjelpe våre kunder med å få best mulige løsninger for fremtiden. Du er selvstendig, kommuniserer godt og vet hvordan du bruker ditt faglige nettverk. Du vil få anledning til å etablere og videreutvikle gode kunderelasjoner. Du vil få jevnlig oppfølging og store muligheter til å lykkes med dine karrierevalg og arbeidsprestasjoner.

Dine arbeidsoppgaver

  • Rådgivning i tidligfase.
  • Selvstendige prosjekteringsoppgaver i prosjekter.
  • 3D-modellering og visualisering.
  • Oppdragsoppfølging, oppdragsledelse og kundekontakt, primært innen bygg- og eiendomsmarkedet, industri og sjømatnæringen.

Dette kan du

  • Du har bachelor/mastergrad innen VVS eller annet relevant teknisk fagområde. Vi oppfordrer også maskin- og prosessingeniører til å søke.
  • Du har minimum 5-10 års VVS-relatert erfaring fra rådgivning, prosjektering og kundekontakt.
  • Du har erfaring med oppdragsledelse eller disiplinledelse innen VVS.
  • Du har tverrfaglig forståelse for og erfaring med samspillsentrepriser.
  • Du har erfaring med bruk av 3D-prosjekteringsverktøy, for eksempel Revit.
  • Du har kjennskap til BIM, VDC, Lean og Breeam.

Kontaktpersoner:

Katrine Osgjerd Garnæs

Gruppeleder VVS

+47 976 97 476

Søk stilling

Vis flere stillinger: