Implenia søker flere ledere og medarbeidere til spennende prosjekter

Implenia er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits. Selskapet har en sterk posisjon i det tyske, østerrikske og skandinaviske infrastrukturmarkedet.
Konsernet, som har hovedkontor i Dietlikon nær Zürich, har rundt 10 000 medarbeidere i Europa og omsatte for ca. 3,9 milliarder sveitserfrancs i 2017 (33 milliarder kroner). Implenia Norge AS har ca. 630 ansatte og hovedkontor på Lysaker i Oslo.

FirmaImplenia Norge
FylkeFlere fylker
StedEtter avtale
Søknadsfrist15.08.2019

Implenia Norge har signert prosjektet Sandbukta-Moss-Såstad for Bane NOR. Dette prosjektet som har oppstart i juli skal gjennomføres i et Joint Venture med Spanske Acciona Construcción. Vi trenger derfor flere nye medarbeidere til å fylle ulike roller i vår virksomhet.

Din erfaring og kompetanse

Vi ser etter deg som har jobbet i større anleggsprosjekter. Det er en fordel hvis du har erfaring fra Joint Venture prosjekter med enten utenlandske eller norske selskap. Vi søker ansatte innenfor konstruksjon, tunell eller grunn.

Vi ser etter bla. erfarne prosjektledere, anleggsledere og formenn. Vi vil også ansette flere prosjektingeniører og ingeniører innenfor ulike disipliner som for eks. planlegging, stikning, ytre miljø, kvalitet og HMS. For prosjektleder og anleggsleder er det i tillegg en fordel hvis du har erfaring fra totalentrepriser.

Stabs- og støttefunksjoner skal også styrkes og i den forbindelse vil vi bla. ansette medarbeidere til økonomi, kontrakt, innkjøp og HR.

Stillingene som skal fylles vil enten være plassert i Moss for prosjektet Sandbukta –Moss-Såstad, på vårt hovedkontor på Lysaker eller på andre prosjekter i Norge.

Vi tilbyr deg

  • Personlige og faglige utviklingsmuligheter
  • Veldig bra arbeidsmiljø med gode kollegaer
  • Innholdsrik og spennende arbeidshverdag
  • Konkurransedyktige betingelser

Spesifiserte stillingsannonser vil komme i egne utlysninger, men vi oppfordrer deg som har relevant bakgrunn og kompetanse til å melde din interesse allerede nå.

Søk stilling

Vis flere stillinger: