HR-spesialist

NCC er ett av Nordens ledende selskaper innen bygg og anlegg, infrastruktur og eiendomsutvikling med en årlig omsetning på SEK 57 milliarder og over 16.500 ansatte i 2018. NCC er børsnotert på Nasdaq Stockholm.

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist01.08.2019

Til vår HR Country Support søker vi nå en HR-spesialist til å bli med på laget! Du vil inngå i et team i vår sentrale HR-funksjon som leverer operative og strategiske tjenester til alle forretningsområdene i NCC i Norge. Er du faglig dyktig, engasjert og opptatt av å levere tjenester i et høyt tempo, så er det deg vi trenger!

HR-SPESIALIST, OSLO

Vi ser etter en HR-person, gjerne med generell HR-bakgrunn, men med særlig interesse og kompetanse innenfor rekruttering. Rekruttering er for tiden et prioritert fokusområde for å sikre riktig kompetanse og kapasitet i fremtiden. NCC ønsker å være den foretrukne arbeidsgiver i bransjen, og trenger derfor de beste ressurser til å attrahere fremtidige medarbeidere.

Stillingen inngår i HR Country Support (sentral HR-funksjon) som leverer tjenester innenfor bl.a. rekruttering, opplæring, kompetanseutvikling og arbeidsrett til alle forretningsområder i NCC i Norge. Som HR-spesialist vil dine arbeidsoppgaver omfatte operativt HR-arbeid i form av direkte og indirekte støtte til ledere og enheter i organisasjonen. I tillegg til primært fokus på rekruttering, vil du derfor også ha mulighet for å bistå innen flere HR-faglige områder, enten alene eller i team med HR-kolleger i linjen.

Dine viktigste arbeidsoppgavene i første omgang:

  • operativ rekruttering fra A til Å i henhold til selskapets rekrutteringsprosess
  • støtte i profilerings- og brandingaktiviteter ved behov
  • andre HR-relaterte oppgaver som bl.a. opplæringsaktiviteter, kompetanseutvikling, m.m

Dine kvalifikasjoner:

  • relevant høyere utdanning på min. bachelornivå – gjerne innen HR-faglig retning
  • minimum 5 års erfaring fra liknende rolle
  • solid erfaring fra rekrutteringsprosesser
  • testsertifisert - kjennskap til Cubiks testverktøy er en fordel, men ikke et krav
  • god muntlig og skriftlig formidlingsevne, både på norsk og engelsk

Vi ser etter deg som er resultatorientert, strukturert og effektiv. Du er en relasjonsbygger som kommuniserer og samarbeider godt med mennesker på alle nivå, og har evne til å jobbe selvstendig og proaktivt.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og et dynamisk, engasjert og faglig sterkt arbeidsmiljø. NCC gir gode muligheter for egenutvikling og verdsetter medarbeidere som tar initiativ og viser ansvar. Stillingen er organisatorisk plassert i HR Country Support Norway.

Er du interessert?

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål vedrørende stillingen:

Kim Cassim, HR Country Manager, tlf. +47 466 13 719 eller Christina Johansen, HR Spesialist, tlf. +47 976 67 111.

Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søk her

Vis flere stillinger: