Jurist/ Rådgiver

Sweco former fremtidens byer og samfunn. Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist09.08.2019

Vil du være med å utvikle et av landets ledende fagmiljø innenfor plan- og byggesak?

I Sweco møter du dyktige kolleger og ledere som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og utfordrende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er profesjonell, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Du bidrar med dine menneskelige og faglige egenskaper for å løse store og små problemer for våre kunder. Du har evnen til å kommunisere godt med dine samarbeidspartnere og forstår deres behov. Du kommer inn i en engasjert gruppe, som preges av et nytenkende, godt og sosialt arbeidsmiljø. Høyt tempo kan forekomme, men det er viktig for oss å ha det bra på jobb. Byggesak -og eiendomsrådgivning er faglig knyttet sammen med tilsvarende fagmiljø i Bergen.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi tilbyr et sterkt tverrfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter for den enkelte medarbeider. Som jurist/rådgiver i Swecos Byggesak og eiendomsutviklings avdeling vil du arbeide med rådgivning knyttet til plan- og bygningsloven og tilstøtende regelverk. Hovedfokuset er på rollen som ansvarlig søker i byggesaker. Du får ta ansvar for og i spennende prosjekter og har gode muligheter til å vokse som fagperson.

De viktigste arbeidsoppgavene omfatter:

  • Gjennomføring av egne oppdrag innenfor gruppens tjenestespekter (prosjektleder)
  • Rådgiving knyttet til plan og bygningslovens virkeområde. G
  • Generell juridisk rådgiving innenfor tilstøtende regelverk,
  • Arbeid med offentlige anskaffelser
  • Arbeid med seksjoneringssaker, grunnerverv mv
  • Saksbehandling av byggesaker og andre saker for kommuner samt klagesaker.

Dette kan du:

  • Du er jurist eller har master i rettsvitenskap/eiendomsfag.
  • Det er ønskelig at du har erfaring innenfor plan- og bygningslovens virkeområde, og kompetanse på området.
  • Du er selvstendig, men likevel en lagspiller.
  • Du er ansvarlig, positiv og kundeorientert.
  • Det er ønskelig at du er forretningsorientert, proaktiv og flink til å bygge relasjoner.

Sweco-kontoret i Porsgrunn har rundt 60 medarbeidere, hvorav fire stykk jobber innenfor fagområdet Byggesak og Eiendomsutvikling. Vi har flotte lokaler i Porsgrunn sentrum med kort avstand til kollektivtransport. Våre kunder er både private og offentlige aktører.

Kontaktpersoner:

Anund Grane

+47 900 18 274

anund.grane@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: