Logistikkansvarlig

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Building
FylkeOslo
Stedprosjekt Valle View
Søknadsfrist01.08.2019

NCC Building Norge bygger bærekraftige kontorer, offentlige bygg som skoler, sykehus og badeanlegg, og næringsbygg som butikker og varehus. Vi jobber både med offentlige og private kunder i Norge. Med et høyt kompetansenivå innen bærekraft, digitalisering og kundefokuserte samspills- og samarbeidsmetoder utvikler NCC Building Norge prosjektene sammen med kunden i en tidlig fase.

Vi søker en Logistikkansvarlig til Valle View!

Næringsbygg, skoler og badeanlegg/svømmehaller er store satsningsområder for NCC Building i Norge, der vi utvikler og bygger stadig flere prosjekter. Bli med å styrke vårt team og grip fatt på nye utfordringer og muligheter!

Hva blir dine oppgaver og ansvarsområder?

I rollen som Logistikkansvarlig vil du være en del av prosjektteamet og ha et overordnet ansvar for logistikkarbeidet i byggeprosjektet Valle View. Du vil bistå prosjektorganisasjonen med innføring og opplæring i bruk av logistikkverktøy, og aktivt implementere logistikkstrategier samt dele erfaringer i prosjektet. Områder du vil være med å påvirke er bl.a. logistikkutvikling, standardisering, flytoptimalisering og prosess- og kvalitetsforbedringer. Du vil også bruke din logistikkompetanse til å støtte prosjektet innen planlegging, innkjøpsarbeid, beregning og produksjon.

Hva forventes av deg?

For å trives hos oss i NCC må du ha et positivt engasjement, du må ha interesse av å drive morgendagens arbeidsmetoder og våge å tenke nytt. Vi ser etter en selvstendig person som liker å ta initiativ, og har et systematisk overblikk og utpreget ordenssans. Du er prosess- og løsningsorientert, og samarbeider godt både med interne og ekstern aktører. For å få til dette vil du få god støtte fra kompetente medarbeidere med lang erfaring i NCC.

Formell kompetanse:

Det er ønskelig med utdannelse innen logistikk, men det viktigste for oss er at du har noen års relevant arbeidserfaring innen logistikk og logistikksystemer. Du er teknisk sterk med gode IT-kunnskaper som raskt setter deg inn i nye systemer og arbeidsoppgaver. Du må beherske et av de nordiske språkene, samt engelsk. I dagen internasjonale byggebransje vil det også være positivt om du i tillegg behersker andre språk, som f.eks. polsk, russisk m.m. Stillingen vil rapportere til prosjektleder.

Hva tilbyr vi?

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet, store ambisjoner og en sterk vilje til å lykkes. Du blir en del av et faglig dyktig team, i et spennende og dynamisk arbeidsmiljø. Hos oss får du konkurransedyktige betingelser og muligheten til å jobbe med komplekse og interessante prosjekter.

Rollen som Logistikkansvarlig er i første omgang tiltenkt vårt prosjekt Valle View på Helsfyr. Les mer her - https://valleforalle.no/

Bli med å skape fremtidens bygg med oss!

Interessert?

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med Daniel Johansson, Prosjektleder Valle View/tlf. +47 922 61 316, eller Christina Johansen, HR-spesialist / tlf. +47 976 67 111.

Søknadsfrist: 1. august 2019

Søk her

Kontaktpersoner:

Daniel Johansson
Prosjektleder, Valle View
+47 922 61 316

Christina Johansen

HR-spesialist

+47 976 67 111

Vis flere stillinger: