Selger - Betongrehabilitering

Sto Norge AS er en landsdekkende leverandør av byggematerialer og systemløsninger innen Fasade, Interiør, Akustikk og Betong. Selskapets hovedkontor er lokalisert i Oslo hvor vi også har vårt StoDesign Center - et showrom og en møteplass der våre kunder og bransjeaktører kan utveksle kunnskap og få inspirasjon til materialvalg, farger og teksturer. 

Vi leverer direkte til byggeplassen, men det er også mulig å hente ut produkter i våre StoCenter proffbutikker lokalisert i Oslo, Sandnes og Bergen. I våre proffbutikker tilbys fargebryting, samt et stort utvalg av verktøy, utstyr og tilbehør.

Sto Norge AS omsetter ca. 165 mill.kr og har 40 medarbeidere. Sto Norge AS er et datterselskap av Sto Scandinavia AB med hovedkontor i Linköping i Sverige - som igjen er en del av det tyske konsernet Sto SE & Co. KGaA. Konsernet har virksomheter over hele verden med totalt 5300 medarbeidere og en totalomsetning på 1,3 milliarder Euro. 

For mer informasjon om selskapet og våre produkter, besøk www.sto.no

FirmaSTO Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist20.08.2019

Markedsledende løsninger for rehabilitering av betongkonstruksjoner

Betongbygg - Balkonger - Broer - Tuneller - Kaier - Parkeringshus - Drikkevannsanlegg

StoCretec representerer vårt produktsortiment til det profesjonelle bygg- og anleggsmarkedet innen renovering og rehabilitering av betongkonstruksjoner. Våre StoCretec-produkter er spesielt godt egnet til renovering av betongbygg (balkonger, terrasser, fasader, trapper), vei-infrastruktur (broer, tuneller, kai-anlegg, P-hus), drikkevannsanlegg (vanntårn, vannverk, renseanlegg) og siloer.

Som selger vil du ha ansvar for salg og markedsføring av våre StoCretec-produkter til entreprenører, byggetekniske konsulenter og byggherrer i Oslo-regionen.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

  • Identifisere planlagte og pågående bygge- og rehabiliteringsprosjekter av betongkonstruksjoner
  • Salg av StoCretec-produktene til entreprenører, byggtekniske konsulenter og byggherrer gjennom kundebesøk, seminarer og fagmesser
  • Bistå kunder med faglig produktveiledning
  • Besvare forespørsler, utarbeide og presentere tilbud
  • Aktivt bidra til oppnåelse av selskapets budsjettmål og være en pådriver i videre utvikling av forretningsområdet StoCretec - Betongrehabilitering

Kvalifikasjoner og egenskaper:

Vi ser etter deg som har erfaring fra betongrehabilitering. Du har god forståelse for bygg- og anleggsbransjen - og gjerne arbeidet som entreprenør, anleggsleder, byggeleder, prosjektleder, byggteknisk rådgiver - eller i salg av byggtekniske produkter.

Du trives med faglige utfordringer og ønsker å videreutvikle din kompetanse hos en ledende leverandør med anerkjente produkter. Du er fremoverlent, trives med kundekontakt og oppnår tillit gjennom din faglige kompetanse, serviceinnstilling og evne til å følge opp dine kunderelasjoner.

Sto Norge tilbyr:

  • Faglig utviklende selgerstilling innen rehabilitering av betongkonstruksjoner
  • Markedsledende og fremtidsrettede produkter og systemløsninger
  • Varierte arbeidsoppgaver
  • Nært samarbeid med faglig dyktige og motiverte kolleger
  • Gode lønns- og arbeidsvilkår, inklusiv firmabil

For mer informasjon, kontakt våre rekrutteringsrådgivere i CONESS: Kjersti Grøttås, tlf: 901 36 408, eller Audun Bjølgerud, tlf: 909 35 301. Alle henvendelser behandles selvsagt konfidensielt.

Vi vil påbegynne behandlingen av søknader fra 12. august.

Søk stilling

Vis flere stillinger: