Rådgiver konstruksjonsteknikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist09.08.2019

Vil du jobbe med konstruksjon i Tromsø?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco Tromsø blir du et verdifullt tilskudd til et miljø med åtte engasjerte og dyktige fagfolk som jobber med konstruksjonsteknikk i spennende prosjekter i hele Nord-Norge. Du vil bli tatt godt i mot av dine nye kolleger som vil inkludere deg i en gruppe du vil trives i.

Hos oss vil du utvikle deg. Vi ser etter deg som har god kunnskap om konstruksjonsteknikk innen bygg. Du er en dyktig lagspiller som setter pris på og kjenner verdien av godt samarbeid. Du er også i stand til å ta ansvar, og du jobber selvstendig. Dersom du også blir motivert av faglig utvikling, får du store muligheter til å ta nye steg fremover innen fag-, ledelses- og prosjektarbeid.

Dine arbeidsoppgaver

  • Prosjektering av bærekonstruksjoner i prefab. eller plasstøpt betong, stål- og trekonstruksjoner.
  • Prosjektmedarbeider som del av prosjekteringsteam i store prosjekt.
  • Egne prosjekter etter ønske/behov.

Dette kan du

  • Du er høgskoleingeniør eller sivilingeniør, helst med spesialisering innen konstruksjonsteknikk.
  • Du har fortrinnsvis ett til tre års erfaring, men kan gjerne være nyutdannet.
  • Det er en fordel om du har erfaring med prosjekteringsverktøyene Tekla og/eller Revit Structure.

Kontaktpersoner:

Tor Nøss Rødum

Gruppeleder

+47 959 22 240

tor.rodum@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: