Anleggsleder

Peab - 60 år som samfunnsbygger
I seksti år har Peab bidratt som samfunnsbygger. Det startet i 1959 med to unge brødre, Mats og Erik Paulsson, og en traktor. Peab er i dag Sveriges største, og et av Nordens ledende bygg- og anleggsselskaper. Peab har 15000 ansatte og omsetter for 52 milliarder.

FirmaPeab Anlegg
FylkeAkershus
StedKløfta
Søknadsfrist31.08.2019

Vil du være en del av et fellesskap som skaper et fremtidig og bærekraftig samfunn.

Vil du ha en variert og interessant hverdag, ha det gøy på jobben med mulighet for utvikling? Da kan du bli med oss i Peab Anlegg AS som er et solid selskap hvor vi søker 2 anleggsledere til vår avdeling på Kløfta.

Peab tilbyr muligheter til personlig utvikling i en bedriftskultur som bygger på respekt for likeverd, og et nært forhold til våre kjerneverdier Jordnær, Utviklende, Personlig og Pålitelig. Vi er overbeviste om at verdiene bidrar til at vi jobber bra sammen, at vi utvikler oss og har det gøy på jobben.

Du vil trives og utvikle deg hos oss.

Du vil oppleve å få en reell innflytelse, god takhøyde for diskusjoner og kort vei til beslutninger. Vi er opptatte av respekt for hverandre, våre kunder og samarbeidspartnere. Vi har godt omdømme, godt nettverk og stor variasjon i våre oppdrag. Peab Anlegg heier på våre kolleger og medarbeidere, og vi legger til rette for å gjøre karriere. Anleggsleder er en variert faglig egenutviklede stilling med større ansvar.

Vil du ha myndighet og ansvar?

Som anleggsleder hos Peab Anlegg på Kløfta vil du ha den daglige ledelsen av byggeplass med hovedfokus på KS/HMS, fremdrift og økonomi. Du vil ha ansvaret for avviks -og endringsmeldinger og ikke minst være bedriftens representant på byggeplass, kontakt med byggherre, offentlige myndigheter og underentreprenører.

Du må ha fokus på leveranse i henhold til kontrakt, planlegge riggplan, bemanningsplaner og fremdriftsplaner. Du har ansvar for økonomi - time og kostnadskontroll kalkyler, bestilling av varer, at fremdriftsplaner følgens, i tillegg til at du følger opp HMS, YM og KS planer. Du vil ha myndighet til å ta økonomiske ansvar i samråd med byggherren. Det er din oppgave å lede arbeidsplassen herunder overlevering og oppfølgning av kunden. Rapportering er til prosjektleder.

Er du eller vil du bli en god anleggsleder;

Har du høyt engasjement og kommuniserer godt med dine kolleger. Er du genuint opptatt av planlegging, god til å lede teamet og ellers i organisasjonen på en empatisk og tydelig måte som motiverer medarbeiderne er det egenskaper vi ser etter. Du er strukturert, detaljorientert og ikke minst løsningsorientert og kreativ. Har du godt humør og forstår at resultatene teller har vi veldig lyst å prate med deg.

Du vil lykkes dersom du ønsker å vokse inn i en rolle eller har;

  • Minimum 2-6 års erfaring innen anleggsledelse fra entreprenørvirksomhet innen bygg, med dokumenterte resultater
  • Ingeniør, teknisk fagskole minimum bachelor innen bygg og anlegg
  • Betongkunnskap er ønskelig
  • Grunnforhold (gjerne erfaring som stikker)
  • BIM
  • Ledererfaring

Ikke vent med å søke, vi behandler søknader fortløpende.

Ta gjerne kontakt med Tom Bye Johansen eller Tomas Kersten i rekrutteringsselskapet Dynamic People AS for mer informasjon om stillingen. Benytt vår søk link for å sende inn din søknad. Søknad og CV/vedlegg på mail vil bli slettet pga GDPR.

Kontakt oss:

Tom Bye Johansen

Hodejeger

johansen@dynamicpeople.no

911 01 091

Tomas Kersten

kersten@dynamicpeople.no

930 22 522

Søk stilling

Vis flere stillinger: