Geoteknikere til forskning

Siden 1950-tallet har vi på NGI (Norges Geotekniske Institutt) vært hekta på jord, berg og snø. Faktisk så mye at vår geotekniske ekspertise er etterspurt i store deler av verden – fra Bhutan til Bodø.

NGI er Norges største geotekniske fagmiljø og er et ledende senter for forskning og rådgivning innen ingeniørrelaterte geofag. Vi er en privat næringsdrivende stiftelse med hovedkontor og laboratorier i Oslo, avdelingskontor i Trondheim, forskningsstasjon for snøskred på Strynefjellet, utenlandskontorer i Houston, Texas, USA, og i Perth, Western Australia, i tillegg til samarbeidsavtaler med veletablerte selskap i resten av verden.

Vi jobber innen områdene Offshore energi; Bygg, anlegg og samferdsel; Naturfare; og Miljøteknologi.

FirmaNGI - Norges Geotekniske Institutt
FylkeTrøndelag, Oslo
StedOslo eller Trondheim
Søknadsfrist15.08.2019

Er du geotekniker og motiveres av å flytte grenser innenfor geoteknikkfaget? Ønsker du å jobbe mer med forskning, utvikling og innovasjon (FoUI) enn det du gjør i dag? NGI søker etter dyktige og initiativrike personer som liker utfordringer og som ønsker faglig utvikling, både i forsknings- og rådgivningsprosjekter innen bygg-, anlegg- og samferdselssektoren.

Vi er ute etter medarbeidere som er initiativrike, nysgjerrige, "fremoverlente", og som har interesse for teknologiutvikling og ønsker å bidra med å se muligheter, initiere og gjennomføre FoUI-prosjekter ved NGIs kontorer i både Oslo og Trondheim. I tillegg vil arbeidshverdagen bestå av å jobbe inn mot våre rådgivningsprosjekter, i tråd med NGIs praksis "forskning og rådgivning hånd i hånd".

Avdelingene som ser etter nye medarbeidere jobber i dag med en kombinasjon av forskning og rådgivning innenfor bygg-, anlegg og samferdsel, både nasjonalt og internasjonalt.

Kvalifikasjoner

  • Dr.ing./Ph.D. med fordypning innen geoteknikk, eller Siv.ing/M.Sc hvor en Ph.D.-utdanning er av interesse
  • Helst noe erfaring, men nyutdannede er også velkomne til å søke
  • Du må være nysgjerrig og initiativrik
  • Du må ha gode samarbeidsegenskaper
  • Du må ha gode kommunikasjonsevner

Vi tilbyr

konkurransedyktige betingelser og meget varierte og utfordrende arbeidsoppgaver innen både forskning og rådgivning i et aktivt og godt arbeidsmiljø. Arbeidet er prosjektbasert, utføres både individuelt og i lag, og medfører meget gode muligheter til personlig og faglig utvikling. Vi har også meget gode stipendordninger for kompetanseutvikling og videreutdanning. Arbeidssted vil enten være i Oslo eller i Trondheim.

NGI er et av Norges største geotekniske fagmiljø, med spisskompetanse innen de fleste områder av fagfeltet. Vi har nært samarbeid med både norske og utenlandske oppdragsgivere, forskningsinstitusjoner og universiteter, og et internasjonalt og unikt miljø med 40 nasjoner representert blant våre fast ansatte i Norge og utlandet.

Spørsmål om stillingen

Inger Kristine Tovslid

HR-sjef / Head of HR

E-mail

+47 928 84 102

Guro Grøneng

Direktør Bygg, anlegg og samferdsel

E-mail

901 87 535

Søk stilling