Segmentsjef Bygg Ahlsell, Andreas Ø. Bergh (f.v.), innkjøpssjef NESO Lars Erik Flygel, salgssjef Industri og Bygg region Nord Ahlsell, Thore Bengt, og regionsjef Nord Ahlsell Ole Sivert Moe.

NESO og Ahlsell signerte samarbeidsavtale

Alle de 130 medlemmene i NESO (Nordnorske Entreprenørers Service Organisasjon) kan nå benytte seg av Ahlsells sortiment. NESO og Ahlsell undertegnet samarbeidsavtalen 14. juni under Nordnorsk Bygg- og anleggsmesse i Tromsø.

– Gjennom denne avtalen har vi sikret medlemmene våre tilgang til et viktig varespekter for entreprenører i nord. Med Ahlsell på laget får vi også benyttet oss av kompetansen til de dyktige selgerne de har i regionene – og ikke minst av logistikk- og distribusjonsløsningene, sier innkjøpssjef Lars Erik Flygel i NESO.

(Klikk for større versjon)

Viktig for strategisk vekstplan
Segmentsjef Bygg, divisjon Industri & Bygg i Ahlsell, Andreas Øgaard Bergh, er også svært fornøyd med at avtalen har kommet i havn.
— Vi har en tydelig strategi om nasjonal vekst innenfor bygg- og anleggssegmentet, og nord er en viktig region i denne satsingen. NESO har en enorm posisjon – og medlemmene snakker nesten ikke med deg om du ikke har en samarbeidsavtale i hånden. Vi ser frem til å jobbe videre med dette viktige markedet med en partner som NESO i ryggen, sier han.

– Det er nå arbeidet begynner. Vi skal være aktive i markedet og ut mot medlemmene, og benytte oss flittig av NESOs markedsarenaer. Samtidig skal vi utvikle oss videre sammen med NESO, godt forankret i en felles handlingsplan, sier Øgaard Bergh, som fremhever at avtalen blant annet innebærer at NESO-medlemmene nå får svært konkurransedyktige priser på et bredt varesortiment. Det vil også være mye å hente for medlemmene innen logistikk- og forsyningsløsninger, samt kompetansen blant Ahlsell-ansatte.

– Det står et salgsapparat parat over hele Nord-Norge, klare til å jobbe aktivt med medlemsbedriftene i NESO - vi gleder oss skikkelig. Vi vet at NESO la stor vekt på logistikkløsningene våre da de valgte oss som samarbeidspartner. Vi håper at vi i tillegg blir en god partner på kompetanse, kursing og sertifiseringer, sier Thore Bengt, salgssjef for Region Nord Industri og Bygg i Ahlsell.

Logistikk står sentralt
Flygel i NESO bekrefter at Ahlsells moderne logistikkløsninger har vært viktig i valget av samarbeidspartner.
– Vi er opptatt av digitalisering, industrialisering og profesjonalisering av bygg- og anleggsbransjen. Ahlsell har mange løsninger som er interessante i dette perspektivet, spesielt innenfor logistikk.

– Dette er et langsiktig strategisk samarbeid som skal utvikle seg over tid. Nå skal vi jobbe med Ahlsell for å gjøre hverandre gode og finne de beste løsningene for medlemmene i NESO. Jeg har en sterk tro på at medlemmene over tid vil få tilgang til enda mer av det Ahlsell er gode på, avslutter Flygel.