Kokk Trond Andersen fra Strøm-Larsen catering sørget for at ingen forble sultne på kranselaget til Slemdal skole i Oslo. Foto: Undervisningsbygg

Feiret kranselag for Slemdal skole

Denne uka feiret Backe og Undervisningsbygg kranselag på Slemdal skole med stor grillfest.

Verneverdige Slemdal skole skal bli en fullverdig fire-parallell barneskole fra 1.-7. trinn for 728 elever.

Bygningsmassen utvides og eksisterende bygg skal totalrehabiliteres. Det er lagt opp til store og flotte utearealer med diverse lekeapparater til barna.

- Dette blir veldig bra. Dette er en blanding av nytt og gammelt bygg med store takhøyder. Vi har tilpasset etter hvordan skolen vil ha det, vi kommer til å ha en variasjon av tradisjonelle klasserom og grupperom. Vi kommer til å plassbygge noen møbler for å utnytte arealene godt. Vi holder på å lage noen spennende løsninger sammen med arkitekten, sier prosjektleder for inventar, Tone Bergstrøm i Undervisningsbygg i en pressemelding.

Det er lagt vekt på miljøvennlige løsninger som solceller, jordbrønner og passivhus. Solcellene plasseres på taket til det nye bygget. Energibrønner i grunnen vil forsyne byggene med varme om vinteren og kjøling om sommeren.

- Vi har fått utnyttet tomta veldig bra og kommer til å få et flott skoleanlegg. Jeg slutter meg til det rektor sa; dette blir et flaggskip i Osloskolen, sier seksjonsleder Magnar Dag Skår i Undervisningsbygg.