Senior rådgiver geoteknikk

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeRogaland
StedHaugesund
Søknadsfrist15.09.2019

Vil du være med på vår satsning på geofag?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Sweco satser i Haugesund, og du får en viktig rolle med å etablere og utvikle vår virksomhet i regionen. Vi ser etter deg som finner det naturlig å ta ansvar og som liker å sette i gang prosesser. Du er engasjert og selvstendig, og er vant til å håndtere krevende situasjoner. Som Geotekniker får du ansvar i små og store tverrfaglige infrastruktur-, energi- og byggeprosjekter. Med din kunnskap styrker du fagmiljøet, og får påvirke satsningen på geofag. Du vil få jobbe tett med gruppen for geofag i Bergen. Du vil samarbeide tett med og nyte godt av meget sterke fagmiljøer i Bergen og Stavanger, der vi til sammen er over 400 rådgivere som dekker alle fag.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter som prosjektleder eller fagressurs i spennende og krevende oppdrag, der din spisskompetanse vil hjelpe våre kunder med å få best mulige løsninger for fremtiden. Du får bidra til å stake ut en kurs for hvordan vi best kan møte markedet i Haugesund-regionen, og du får rik anledning til å etablere og utvikle gode og langvarige kundeforhold.

Dine arbeidsoppgaver

  • inngå som fagansvarlig for geoteknikk i store, flerfaglige oppdrag
  • geoteknisk prosjektering innenfor vanlige utfordringer knyttet til fundamentering, stabilitets- og bæreevnevurderinger, planlegging og oppfølging av grunnundersøkelser med egne borerigger, tolkning av grunnforhold, støttekonstruksjoner etc.
  • utarbeidelse av anbudsdokumenter og kostnadsoverslag
  • befaringer og oppfølging på bygge- og anleggsplasser
  • bygge videre på den sterke kompetansen som er i gruppen og videreutvikle geoteknikk som tjenesteområde i Sweco
  • bistå i tilbuds- og markedsarbeid, jobbe med synlighet i markedet, og profilere Sweco overfor kunder og på bransje-arenaer

Dette kan du

  • Du er sivilingeniør med spesialisering innen geoteknikk, gjerne med erfaring fra store infrastruktur-, bygge- eller energiprosjekt. Erfaring fra utenlandsoppdrag er en fordel
  • Du har minst 5 års erfaring innen geoteknisk prosjektering, rådgivning eller oppfølging, helst fra rådgiver, entreprenør eller byggherre
  • Du har god kompetanse på bruk av relevante dataverktøy

Søknader behandles fortløpende.

Kontaktpersoner:

Odd Kristian Tøgersen

Gruppeleder

+47 415 55 544

OddKristian.Togersen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: