Usbl-sjef Johan Bruun. Foto: Usbl

Usbl satser i Lillestrøm-regionen

I mai flyttet Usbl til nye lokaler midt i Lillestrøm sentrum. Med det markerer selskapet en enda tydeligere vekstambisjon over hele Romerike. 

I 2015 etablerte Usbl kontor på Lørenskog, for å satse i Romerike-regionen. Siden den gang har selskapet økt antall medlemmer og kunder i regionen, og ønsker nå å ta et enda sterkere grep også i Lillestrøm og området rundt. Usbl har derfor flyttet til nye lokaler midt i Storgata i Lillestrøm sentrum.

Usbl bygget sine første boliger på Romerike allerede på slutten av 1960-tallet, nærmere bestemt Åsenhagen-feltet på Skedsmokorset. 

- Romerike er et viktig vekstområde for oss videre, og som en bidragsyter til denne veksten ønsker vi å være i sentrum av begivenhetene, sier Johan Bruun, administrerende direktør i Usbl. 

- Bare det siste året har Usbls omsetning økt med 20 prosent i Lillestrøm-regionen, og da er det naturlig å åpne kontor i Lillestrøm. Vi ønsker å fortsette veksten vi har i hele Romerike, og det at vi nå er midt i Lillestrøm sentrum gjør det enda enklere for våre kunder å komme til oss, sier Bruun.