Henrik Vorkinn og Stefan Søyring er begge fornøyd med avtaleinngåelsen.

Garda valgt som Infobrics hovedsamarbeidspartner

Garda Anleggsikring AS er valgt som landsdekkende partner for alt av installasjoner, service og skreddersøm av Infobric AS sitt utstyr i Norge. 

- Dette vil gagne entreprenører i hele landet når det kommer til responstid og spisskompetanse på Infobric sitt system, samt smidighet rundt installasjoner, heter det i en pressemelding.

Garda Anleggsikring har gjennom det siste året vært Infobric sitt hovedserviceverksted der hardware, uansett hvor det har blitt kjøpt, har blitt ivaretatt av Garda sin serviceavdeling. 

- Vårt samarbeid med Garda har fungert veldig godt, både for oss og alle kunder, og vi ønsket derfor å utvide avtalen. Vi ønsket en partner for et langsiktig samarbeid, som kunne vise til et landsdekkende serviceapparat. Når vi allerede hadde et godt samarbeid på plass, var vi trygge på at Garda var en riktig partner å jobbe med framover, sier Henrik Vorkinn, salgssjef i Infobric,

- Infobric er ledende i landet på sine adgangskontrollsystemer, og vi er svært glad for å ha fått denne tilliten, og ser fram til å yte våre og Infobric sine kunder rask og god service. I tillegg til reparasjoner og reklamasjoner samt utrykningsservice på Østlandet gjennom tidligere avtale, kan vi som en del av Garda Sikring AS, nå tilby samme tjenester over hele landet. I tillegg dekker denne nye avtalen nå også ny-installasjoner, flytting, igangkjøring og skreddersøm etter kundens ønske, på alt av Infobric sin hardware, sier Stefan Søyring, avd. leder for teknisk drift i Garda Anleggsikring

Hovedkontakten for kunder vil fortsatt ligge hos Garda Anleggsikring AS, men med støtte i konsernet Garda Sikring AS som består av Lauritsen Gjerdefabrikk AS, Røa Gjerdefabrikk AS, Solheim Gjerdenett AS, Systemsikring AS, Håland og Karlson AS og Garda Sikring Midt-Norge AS.