Prosjekteringsleder

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCC Building Norge bygger bærekraftige boliger og kontorer, offentlige bygg som skoler, sykehus og idrettshaller, og næringsbygg som butikker og varehus. Vi jobber med både offentlige og private kunder i Norge. Med et høyt kompetansenivå innen bærekraft, digitalisering og kundefokuserte samspills- og samarbeidsmetoder utvikler NCC Building Norge prosjektene sammen med kunden i en tidlig fase.

FirmaNCC Building
FylkeBuskerud, Oslo
StedOslo eller Lier
Søknadsfrist30.06.2019

NCC Building Norge søker prosjekteringsleder

Næringsbygg, skoler og badeanlegg/svømmehaller er store satsningsområder for NCC i Norge, der vi utvikler og bygger stadig flere prosjekter.

Vår avdeling for Engineering og Digitalization søker en entusiatisk og faglig dyktig person som har lyst å gripe fatt på nye utfordringer og muligheter.

Hva skal du jobbe med?

Som prosjekteringsleder vil du planlegge og lede prosjekteringsarbeid i nært samarbeid med byggherre, arkitekter og rådgivere. Du representerer NCC ovenfor kunder, marked, leverandør og myndigheter, samt bidrar til alternative løsningsvurderinger tilknyttet prosjekter. Du er også en ressurs for prosjektorganisasjonen, med fokus på tekniske byggbare løsninger, relevante lover og forskrifter og aktiv deltakelse i prosjektutvikling.

Hva forventes av deg?

For å trives hos NCC må du ha et positivt engasjement, våge å tenke nytt og være tydelig på egne meninger. Som prosjekteringsleder er du strukturert og planmessig, faglig engasjert og løsningsfokusert, samt innehar gode kommunikasjonsevner. Du trives med å lede og styre møter, gir tydelige beskjeder og stimulerer til et godt samarbeid. Du er en person som liker å jobbe i team og som bidrar til et godt arbeidsmiljø. Et kommeriselt tankesett vil også være vesentlig for å lykkes som prosjekteringsleder i NCC.

Formell kompetanse:

  • Utdanning som ingeniør eller sivilingeniør
  • Minimum 5 års relevant arbeidserfaring fra anlegg-/byggevirksomhet
  • Gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig

Hva tilbyr vi?

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet, store ambisjoner og en sterk vilje til å lykkes. Vi tilbyr våre medarbeidere gode utviklingsmuligheter i et faglig spennende og dynamisk arbeidsmiljø. Hos oss får du konkurransedyktige betingelser og muligheten til å jobbe med komplekse og spennende prosjekter. I denne stillingen kan man ha kontorsted på Kjellstad i Lier eller ved Østensjøveien i Oslo men primært arbeidsted vil være ute på prosjekt.

Bli med å skape fremtidens bygg med oss!

Søknadsadministrasjon

Experis bistår NCC i rekrutteringsprosessen og håndterer alle henvendelser på vegne av dem. Registrer din CV søk på stillingen på www.experis.no. Det er en fordel om du legger ved en kortfattet søknadstekst eller motivasjonsbrev. Søknader behandles fortløpende.

Frist: Snarest og innen 30.juni
Tiltredelse: Etter avtale
Kontraktsform: Fast

Spørsmål?
Ta gjerne kontakt med vår rekrutteringspartner ved Kristian Aarnes Abrahamsen eller Benedikte Lund.

Kristian Abrahamsen: kristian.aarsnes.abrahamsen@no.experis.com/ 91 36 79 99

Benedikte Lund: benedikte.lund@no.experis.com/ 92 83 53 15

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: