Ståle Hebnes, prosjektleder Byggmester Sagen, Kari Gro Johanson, prosjektdirektør SUS2023, Snorre Hallem, daglig leder Byggmester Sagen, Inger Cathrine Bryne, administrerende direktør Stavanger universitetssjukehus og Christin Vik Eliassen, prosjektleder for anskaffelser SUS2023. Foto: SUS2023

Byggmester Sagen leverer 3.000 dører til SUS2023

Kontrakten mellom SUS2023 (Stavanger universitetssjukehus) og Byggmester Sagen AS ble signert mandag, og avtalen har en verdi på nær 64 millioner kroner inkludert mva.

Byggmester Sagen skal dermed levere dører og dørpartier til hele det nye sykehuset som skal bygges på Ullandhaug i Stavanger. Ifølge avtalen som ble signert mandag morgen, skal det leveres 3000 dører. I tillegg kommer såkalte dørpartier som hører til i veggen ved siden av dørene.

- For Byggmester Sagen AS betyr denne avtalen at sikrer jobb til en bemanning på 10-15 personer. Vi er stolte over å vinne en kontrakt med SUS2023. Denne kontrakten er med på å sikre en god og forutsigbar fremtid for Sagen og våre 110 ansatte, sier daglig leder Snorre Hallem.

Han ser frem til å begynne planleggingen av denne store leveransen, som gjelder flere ulike dørtyper. Sykehuset skal ha laminat- og finerdører med stålkarmer og trekarmer, glassdører og ulike tettfelt for tekniske installasjoner. Systemvegger med glassfelt og trekarmer er også med i kontrakten.

- Dette er vår største leveranse på dører noensinne i selskapets historie, så dette er både stort og en tillitserklæring for vårt selskap.

- Det gjør oss glade å merke at det lokale næringslivet er skikkelig påskrudd i forhold til å konkurrere om kontrakter med oss i SUS2023. Nå er det Byggmester Sagens tur, og vi gleder oss til samarbeidet, sier Inger Cathrine Bryne, administrerende direktør ved Stavanger universitetssjukehus.