Per Eliassen

Firesafe kjøper Bra-Tek i Drammen

Bra-Tek i Drammen blir nå Firesafe / Bra-Tek.

Fra 1. juni overtok Firesafe aksjeposten i Drammen-selskapet Bra-Tek, som siden 2015 har vært et datterselskap av Nortronik. Alle ansatte i Bra-Tek følger med til Firesafe og vil inntil videre drive virksomheten videre fra samme lokasjon og fortsatt under nesten samme navn.

- Bra-Tek har i over 20 år vært en betydelig leverandør av brannsikkerhet i region Drammen, med dyktige dedikerte ansatte. Selskapet har i årenes løp hatt en svært lojal kundebase med over 400 bedriftskunder, så vel som mange private kunder. Tjenestetilbudet er salg av slokkeutstyr, førstehjelpsutstyr, samt utstrakt kursvirksomhet innenfor brannsikkerhet, heter det i en pressemelding.

Firesafe planlegger å samlokalisere virksomheten med allerede etablert Firesafe-avdeling i regionen og på samme tid bygge på de ansattes kompetanse.

Det er Per Eliassen som skal lede Firesafes videre satsing fra Drammen til Kristiansand. 

- Han har 20 års erfaring fra bransjen og som har ledet og driftet avdelinger for Firesafe både i Østfold og Oslo de siste årene med stor suksess, heter det i meldingen.

Firesafe / Bra-Tek vil inngå i konsernets forretningsområde Kontroll & Service, som i dag er ledende innenfor kontroll av manuelt slokkeutstyr, og som i tillegg leverer automatiske gass-slokkesystemer, etterlysende ledesystemer og FG-kontroll av sprinkler.

- Det er et stort potensial for Firesafe i sør-regionen og jeg ser virkelig frem til oppgaven med å utvikle vår nye avdeling i Drammen, samtidig skal vi jobbe for en stadig mer lokal tilstedeværelse videre sør i regionen. Firesafe har de siste årene investert mye i å utvikle nye teknologiske løsninger og systemer, slik at våre kunder skal få en bedre oversikt, færre kontaktpersoner, raskere dokumentasjon og gjerne sømløs integrasjon til deres egne systemer, sier Per Eliassen avdelingsleder for nyetablert avdeling sør.