Hultafors Group lanserer Hellberg hørselvern

Hultafors tar nå hørselvern fra den svenske produsenten Hellberg inn i sin portefølje.

Hellberg tilbyr et bredt sortiment hørselvern og  kommunikasjonsløsninger, tilpasset profesjonelle brukere.

Sortimentet inneholder alt fra standard passive hørselvern til avanserte kommunikasjonsheadset. Hørselvernene er produsert med den siste teknologien og gir et tydelig og sikkert lydbilde, selv i arbeidsmiljøer med mye støy.

- Hellberg har gått inn i en veldig spennende tid gjennom å bli en del av det veletablerte Hultafors Group med flere sterke varemerker. Gjennom sitt nettverk av salgsorganisasjoner og forhandlere i ulike land når de bredt ut i markedet. Hultafors Group har en sterk kultur for produktutvikling med fokus på sluttkunden, sier Joakim Ohlander og Colin MacKenzie, tidligere eiere av Hellberg.

Hellberg er en leverandør spesialisert på hørselvern, ansiktsbeskyttelse og kommunikasjonsløsninger for personlig beskyttelse. Bedriften ble grunnlagt i 1962 i Sverige og har nå vokst frem på 50 markeder med egen produktutvikling, produksjon, montering og lager ved hovedkontoret i Stenkullen, Sverige.

- Dette er en perfekt kombinasjon for oss. Sikkerhet i arbeidet er kjernen i Hultafors Group sin konsernstrategi, og ha Hellberg sine ledende produkter i vår portefølje betyr at vi kan tilby en merverdi for våre eksisterende kunder og samtidig nå nye segmenter og kunder, sier Ole Kristian Jødahl, VD hos Hultafors Group AB.