Driftsleder Drammen

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»


Stillingen inngår i Veidekke Industri AS, som er Norges største asfaltentreprenør og Norges nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Veidekke Industri AS har ca. 1 100 ansatte og omsetter for NOK 4,9 milliarder (2018).

FirmaVeidekke Industri
FylkeBuskerud
StedMjøndalen
Søknadsfrist24.06.2019

Til vår driftskontrakt innen veivedlikehold i Drammen søker vi en strukturert og kvalitetsbevisst driftsleder med god kontraktsforståelse og kremmerånd.

Som driftsleder vil en av dine hovedoppgaver være å skaffe oppdrag, følge opp og sørge for å gjennomføre disse i henhold til bestilling fra våre kunder. Du trives med en kombinasjon av praktisk oppfølging av drift kombinert med driftsplanlegging og prosjektstyring. Kontorsted er Drammen, men i det daglige vil du være mye på farten i hele Drammensregionen.

Arbeidsoppgaver

Din viktigste oppgave er å sikre kvalitet og leveranser for driftskontrakten i henhold til kundekrav, gjeldende lover og regler samt Veidekkes egne retningslinjer og krav knyttet til kontrakten. I det daglige vil dette innebære blant annet:

  • Planlegging av mindre anleggsarbeider (etablere nødvendige ressurser, skiltplaner, gravemeldinger, etc)
  • Praktisk oppfølgning ute i drift
  • Oppfølging og koordinering av våre underentreprenører og samarbeidspartnere
  • Rapportering og oppfølging (HMS, kvalitet, økonomi, produksjon mm)
  • Håndtering av dokumentasjon
  • Etablere faktureringsunderlag

Kvalifikasjoner

Du har relevant utdannelse og gjerne noen års erfaring fra bransjen. Du kommuniserer godt med andre, både muntlig og skriftlig. Du er en trygg databruker, og tilegner deg raskt ny kunnskap og har evnen til å se nye løsninger. Du har god økonomisk forståelse, og vil fungere som en støtte for anleggsleder, veivoktere og underleverandører. Du er driftig og løsningsorientert, og står på når det trengs å ta i et ekstra tak. Du har førerkort, og dersom du har sertifikat klasse BE kan det være en fordel.

Profil

Du trives med å ha mange pågående oppgaver, er løsningsorientert og har stor arbeidskapasitet og arbeidsglede. Du har god ordenssans og ryddig arbeidsmetodikk. Har du i tillegg eierskap til dine oppgaver og gode samarbeidsevner vil du passe godt inn hos oss.

Veidekkes verdier: Profesjonell - Redelig – Entusiastisk –Grensesprengende er viktige for oss, så det er det av betydning at du også kan stå for disse.

Vi tilbyr

En spennende stilling i et solid konsern med gode muligheter for utvikling i stillingen.

Vi har også gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil få mulighet til å eie egen bedrift sammen med dine kollegaer. I dag eier omtrent halvparten av ansatte i Veidekke ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt for store selskaper i Norge.

Spørsmål om stillingen

Vegard Hestdalen

Telefon 971 43 241

Søk stilling

Vis flere stillinger: