HMS-rådgiver E39

Kruse Smith er entreprenørselskapet som identifiserer de gode ideene, og har gjennomføringskraften til å sette dem ut i livet. Selskapet ble etablert i 1935 og er blitt en av Norges største entreprenører og en ledende eiendomsaktør. Våre forretningsområder er: Anlegg, Bygg, Byggfornyelse og Bolig- og eiendomsutvikling.

FirmaKruse Smith
FylkeVest-Agder
StedKristiansand
Søknadsfristsnarest

Vår erfarne Anleggsdivisjon har nedslagsfelt i hele Norge. Kruse Smith Anlegg bygger spennende konstruksjoner som veier, bruer, tunneler, dammer og andre energianlegg. Anleggsdivisjonen er delt i to driftsavdelinger; Konstruksjon og Tunnel.

Nå jobber vi med et av Norges største veiprosjekt E39 Kristiansand Vest-Mandal Øst. Dette er et megaprosjekt i regi av Nye Veier og Kruse Smith har en klar målsetning om å være en sentral og foretrukken entreprenør i denne typen utbygging i årene som kommer. Til dette store prosjektet ser vi etter en dyktig HMS-rådgiver.

Vi er på utkikk etter deg som har et sterkt engasjement for helse, miljø og sikkerhet. Du er opptatt av å skape gode holdninger, en god sikkerhetskultur og du samarbeider godt både med ledere og fagfolk. Du har god kjennskap til HMS og ytre miljø på anleggsplass og god erfaring med bruk av digitale støttesystemer.

Som person er du flink til å kommunisere og bygge og vedlikeholde relasjoner. Du er engasjert, liker utfordringer og har sterk gjennomføringsevne. Du liker å samarbeide, også utover eget fagområde, jobber selvstendig og trives med varierte arbeidsdager og arbeidsoppgaver.

Hos Kruse Smith vil du få stor faglig og personlig utvikling og ikke minst være en sentral person som følger opp krav til HMS og ytre miljø på E39. Korte beslutningsveier i et selskap med gode verdier som vil skape et godt grunnlag for at du trives her hos oss.

Du vil få være med i ett utfordrende og stimulerende faglig og sosialt miljø hos en solid og velrenommert entreprenør, som innehar gode relasjoner i markedet.

Bransjen har høyt fokus på digitalisering og effektivisering av alle prosesser og vi ønsker å ta en ledende posisjon her. For oss er det viktig at du deler denne målsetningen.

Arbeidsoppgaver:

  • Rådgi og bistå prosjektleder i spørsmål og opplæring vedrørende HMS og ytre miljø.
  • Utarbeide og vedlikeholde den praktiske gjennomføringen av HMS på E39 prosjektet.
  • Være motivator for god HMS, gjennom operativt arbeid.
  • Gjennomføre risikovurdering/vernerunder/HMS- møter på prosjekt.
  • Følge opp underleverandører og samarbeide med eksterne aktører.
  • Ansvarlig for utarbeidelse av rapporter, målinger og analyser innen HMS faget i prosjektet.

Kvalifikasjoner:

  • Høyere utdannelse innen relevant fagretning.
  • Erfaring innen HMS og fortrinnsvis fra bygg-og anleggsbransjen.
  • Ønskelig med erfaring og/eller kompetanse innen ytre miljø.
  • Beherske norsk godt som arbeidsspråk, både muntlig og skriftlig.

Arbeidsted vil være på prosjekt, men stillingen vil være knyttet til vårt kontor i Kristiansand.

Dersom dette er stillingen for deg, ber vi deg legge inn cv og søknad snarest. Vi intervjuer fortløpende. Attester og vitnemål bes vedlegges søknad. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Vi ser fram til å høre fra deg. Ta kontakt om du ønsker ytterligere informasjon om stillingen eller Kruse Smith generelt.

Kontaktpersoner

Anne Gotehus Edland

HR-Rådgiver

Telefon 992 55 468

Finn Erik Espegren

Avdelingsleder Anlegg Konstruksjon

Telefon 995 73 883

Rebekka Smeland

HMS-leder Anlegg

Telefon 909 64 278

Søk stilling

Vis flere stillinger: