Illustrasjonsfoto

Arranger Trekonstruksjonsdagen 4. september

Årets Trekonstruksjonsdag går av stabelen 4. september på DOGA i Oslo.

- Trekonstruksjonsdagen er en arena for å få med seg det siste fra verden av trearkitektur med både tekniske innovative løsninger, moderne trebruk og prisvinnende arkitektur, heter det i en pressemelding.

Årets Trekonstruksjonsdag har en sterk representasjon av internasjonalt anerkjente arkitekter og ingeniører og dette er noen av de som kommer: 

* Aleph Zero Architects fra Brasil skal presentere Children Village som vant «RIBA International Prize 2018 for the world’s best new building». 

* Totan Kuzembaev er Russlands fremste tre-arkitekt og presenterer arbeider sammen med samarbeidspartnere i ingeniørfirmaet Idea Statika. 

* LOCALARCHITECTURE fra Sveits vant nylig «The 2019 International award for wood architecture» og vil sammen med ingeniøren i Ratio bois Sárl presentere deres innovative konstruksjoner. 

* Path Architects + Kaiser Group er både arkitekt og entreprenør, og ledende innen bruk av massivtre i fleretasjes bygg i USA. De kommer for å fortelle om sine arbeider; spesielt det 8.etg boligbygget Carbon12 og om det voksende massivtre-markedet i USA. 

Det blir også innblikk i europeiske treprosjekter fra Format Engineers (UK), Herman Kaufmann (AUS), GROPUWORK (UK), MECANOO (NL), m.fl, samt flere nyvinnende treprosjekter fra det amerikanske kontinentet som presenteres av bl.a Undurraga Arquitectos (Chile), Patkau Architects (Canada) og Equilibrium Consulting (Canada).

Som vanlig vil det være et utstillerområde hvor man kan få med seg det siste innen tre-teknologi og produkter, mulighet til å møte kollegaer og samarbeidspartnere innen trebransjen, samtbevertning.

Arrangementet går i regi av FBA - Faggruppen for bygg og anlegg (Tekna/NITO), Treteknisk og Forum For Trekonstruksjoner.