Slik skal Jessheim Sør se ut når alt står ferdig. Illustrasjon: Conceptor Bolig.

Bunde Bygg fikk første Jessheim Sør-kontrakt

Conceptor Bolig AS har valgt BundeBygg AS som entreprenør for første byggetrinn på Jessheim Sør på Romerike.

Første byggetrinn består av i alt 124 leiligheter hvor 56 er solgt er reservert. BundeBygg AS er en regionsledende entreprenør innen byggebransjen i Oslo og Akershus og har fokus på å levere næringsbygg og boliger i hele regionen. Det vil videre bli lagt til rette med en stor næringsdel hvor blant annet REMA 1000 vil etablere butikk på Jessheim Sør. Det skal utvikles og bygges opp mot 800 leiligheter i Jessheim Sør prosjektet over de neste årene.

Conceptor Bolig AS er et heleid datterselskap i Conceptor-konsernet. Conceptor Bolig AS har tomter og rettigheter til å oppføre ca. 2.500 enheter alene eller i samarbeid med partnere. Målet er så raskt som mulig å overlevere et betydelig antall ferdigstilte boliger til selskapets kunder.

– Vi er utrolig glad og stolt over å ha blitt valgt som entreprenør og stå for bygging av Jessheim Sør, sier Ole Kristian Berg som er administrerende direktør i BundeBygg. Vi ønsker å vokse i regionen og Jessheim Sør kommer til å bli et symbolprosjekt på utbyggingen av Jessheim-området.

– Jessheim Sør blir en ny spennende bydel og innfallsport til Jessheim som sakte men sikker vil skride frem når byggingen nå tar til i løpet av høsten, sier prosjektleder Stig Ø. Kvarsnes i Conceptor Bolig AS. Jessheim Sør blir en ny flott bydel få minutters gange fra Jessheim. Leiligheten som ligger ute for salg inneholde arealeffektive leiligheter fra 1,5 million og oppover.

– Conceptor Bolig AS har stor tro på vekst i Ullensaker, med Jessheim og Gardermoen som satsningsområde. Selskapet skal utvikle og bygge opp mot 800 leiligheter i Jessheim Sør prosjektet. Området er ferdig regulert og samlet skal det bygges ca. 70.000 m² BRA bolig. Reguleringsplanen åpner også for bygging av næringsarealer, hvor 3.000 m² er detaljhandel, 10.000 m² er plasskrevende handel hvor det er mulighet for treningssenter, dyreklinikk og stort utvalg av helserelatert virksomhet. Prosjektet er tegnet av TAG Arkitekter og det er Eiendomsmegler 1 som står for salget av leilighetene.

– Vi har hatt stor suksess med våre prosjekter i Horten hvor vi bygger Horten Havneby og på Sætre i Hurum hvor vi bygger Sætre Havn. Det samme på Klosterøya i Skien hvor vi har bygget en rekke prosjekter. På tilsvarende måte vil vi nå være med å utvikle Jessheim Sør som et spennende prosjekt på Romerike, sier Lasse Skjelbred, som er adm. direktør i Conceptor Bolig AS. Conceptor Bolig AS skal bygge leiligheter og boliger i det indre InterCity-området og har ca. 2.500 leiligheter under utvikling. Selskapet har fokus på utvikling av leiligheter i sine satsingsområder.

– Byggetrinn 1 på Jessheim Sør vil bestå av to leilighetsbygg på 5 og 6 etasjer, med tilsammen 124 leiligheter, forteller Stig Ø. Kvarsnes. Her finner du 1, 2 og 3-roms leiligheter. Felles for alle er lyse, luftige rom med praktiske og arealeffektive planløsninger, egen uteplass og bod, samt mulighet for egen parkeringsplass i p-kjeller med EL-bil lader. Det er heis til hver etasje, og alle de kvaliteter du bør forvente i en helt ny leilighet, sier Jonas Mjåvatn fra Eiendomsmegler1.

– Vi ser god interesse for prosjektet og det første bygget ble utsolgt på rekordtid. Jessheim Sør er det mest spennende som har skjedd i Ullensaker på mange år, sier Jonas Mjåvatn fra Eiendomsmegler1. Næring og handel vil danne grunnlag for et aktivt miljø, mens boligene som trekker mot parkanlegg og bekkedalen gir ro og god bokvalitet. Det er jobbet effektivt med å forme leiligheter med kvaliteter som luftige rom, dagslys, effektive arealer og uteplasser. Her skal det være godt å bo, men også å leve, sier Jonas Mjåvatn.