Rådgiver BREEAM

Skanska er et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørselskap med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekt i offentlig-privat samarbeid. Basert på selskapets globale miljøkompetanse, sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekt. Konsernet har i dag 41.000 medarbeidere i utvalgte hjemmemarkeder i Europa og USA.

FirmaSkanska Teknikk
FylkeOslo
Søknadsfrist12.08.2019

Skanska Teknikk er Skanskas interne rådgiverenhet. Enheten består av flere avdelinger og dekker fagområdene energi, miljø og klima, byggeteknikk og bygningsfysikk, konstruksjonsteknikk, betongteknologi, tekniske fag, BIM og VDC.

Avdelingene består av medarbeidere med høy faglig kompetanse, og vi bidrar med rådgivning både i tilbud og prosjekter for Skanska. Erfaringsoverføring mellom prosjektene og videreutvikling av vår egen spisskompetanse og våre byggesystemer er en viktig deloppgave. I tillegg er det avdelingene i Teknikk som ivaretar Skanskas brede engasjement innenfor forskning og utvikling.

Til avdeling Klima, energi og bygningsfysikk søker vi nå nye medarbeidere. Avdelingen består av 16 ansatte, fordelt på fire faggrupper, som jobber på flere av Skanskas mest spennende og komplekse prosjekter. Avdelingen er i front på utvikling av bærekraftige, grønne løsninger – som også skal være robuste for dagens og morgendagens klima. Kunnskapen bygger vi også opp via FoU-prosjekter som Klima 2050, Zero Emission Neighbourhoods in Smart Cities (ZEN), LowEx og SmartTune.

Avdelingen står nå ovenfor en rekke spennende oppgaver med ulike sertifiseringsordninger innenfor både bygg og anlegg. Vi har lang erfaring med sertifisering av ulike typer yrkesbygg med BREEAM-NOR. Nå er Skanska også i gang med BREEAM-NOR sertifisere egenutviklede boligprosjekter. I tillegg jobber avdelingen med WELL sertifisering av inneklima og CEEQUAL sertifisering av anlegg. Vårt sertifiseringsarbeid starter med en tidlig involvering, som gir oss svært god mulighet til å bidra til å finne de beste energi-, miljø- og bærekraftløsningene i prosjektene sammen med kunden. Vi følger også prosjektene tett gjennom prosjekteringsfasen, byggeperioden og etter ferdigstillelse (as built).

Vi søker:

Rådgivere BREEAM-NOR

Vi kan tilby:

  • Meget spennende utfordringer og trivelige kolleger i et av verdens ledende prosjektutvikler- og entreprenørkonsern
  • Et sterkt fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling. Det kan være muligheter for oppgaver og utvikling innen andre sertifiseringsordninger og øvrige miljøfag i avdelingen
  • Konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og mulighet for medeierskap gjennom vårt aksjeprogram
  • Trivelig kontormiljø i nytt hovedkontor

Ansvar/arbeidsoppgaver:

  • Deltagelse i prosjektutvikling og tilbudsarbeid i prosjekter for Skanska
  • Hovedansvar for oppfølging, gjennomføring og dokumentasjon av BREEAM-NOR som AP i Skanskas byggeprosjekter
  • BREEAM-NOR revisor i Skanska sine prosjekter
  • Sentral rolle i utviklingen av nye prosjekter med høye ambisjoner innen energi og miljø i tett samarbeid med våre prosjekter, kunder og samarbeidspartnere

Kvalifikasjoner:

  • Bachelor eller mastergrad innenfor relevant fagområde
  • Erfaring fra BREEAM-NOR prosjekter og i rolle som BREEAM-NOR AP (krever utdannelse fra NGBC) eller BREEAM-NOR revisor
  • Erfaring fra både nybygg og rehabilitering av bygninger er ønskelig

Egenskaper:

  • Handler på eget initiativ, får ting til å skje og tar ansvar for resultater
  • Kommuniserer på en klar, presis og strukturert måte
  • En god støttespiller for kundene og samarbeidspartnere i prosjektene. Evne til å se helhet og motivere mot felles mål

Stillingen rapporter til avdelingssjef Klima, energi og bygningsfysikk.

Kontorsted i nye lokaler i Lakkegata 53 i Oslo sentrum.

Kontakt:

Avdelingssjef Kristin Holthe, +47 466 20 597
HR sjef Vibeke Fjeld, +47 982 10 198

Søk stilling

Vis flere stillinger: