Njål Hagen

Njål Hagen til Sigurd Stave Maskin

Njål Hagen (52) er fra 1. juni ansatt som produktansvarlig Vei og Miljø hos Sigurd Stave Maskin AS. 

Han har produktansvaret for de to redskapsbærerne Reform og Ladog, samt feiemaskiner fra Sobernheimer (SMB) og GS.

Hagen kommer fra stillingen som fagsjef i Maskingrossisternes Forening (MGF). Før det var han i mange år journalist og redaktør i fagbladene Anlegg & Transport og Anleggsmagasinet.

Produktporteføljen Hagen får ansvaret for består av maskiner fra europeiske produsenter som har nesten like lange tradisjoner som Sigurd Stave Maskin AS.

– Tyske Ladog ble etablert i 1920 og deres redskapsbærere er en serie multifunksjonelle kjøretøy med blant annet 4WD og 4-hjulsstyring som standard. Østeriske Reforms redskapsbærere Metrac, Muli, Mouty og Metron er alle fleksible maskiner for mange ulike oppgaver. Maskinene fra både Reform og Ladog egner seg like godt til sommer- som vinterdrift, og kan i mange tilfeller erstatte bruken av flere forskjellige maskiner. I tillegg er maskinene kompakte og egner seg derfor spesielt godt på steder med begrenset plass, sier Hagen.

Han sier han alltid har hatt sansen for maskiner som kan løse mange forskjellige oppgaver.

– Nå er jeg veldig fornøyd med å få muligheten til å løfte dette markedet videre i Norge. Med robuste og kjente produkter og et dyktig serviceapparat i ryggen, gleder jeg meg til å reise rundt og demonstrere disse produktene for nye og gamle kunder, sier Njål Hagen.