HMS-sjef


I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

NCC Industry AS er Nordens største aktør inne asfalt og steinmaterialer.

NCC Industry legger hovedvekt på industriproduksjon – steinmateriale, asfalt, grunnarbeid og resirkulering av bygningsmaterialer. Vi er en proaktiv partner med ekspertise både innen produksjon og entreprenørvirksomhet, med hovedvekt på bærekraftige løsninger. Virksomheten er inndelt i tre sektorer: Steinmaterialer, Asfalt og Hercules. NCC Industry har virksomhet i hele landet.

FirmaNCC Industry
FylkeOslo
Søknadsfrist24.06.2019

NCCs policy for helse, miljø og sikkerhet utgjør sammen med NCCs verdigrunnlag basisen for arbeidet med å skape et sunt og sikkert arbeidsmiljø. Alle medarbeidere i NCC skal føle seg trygge, og vi har et høyt fokus på sikkerhet og arbeidsmiljø for å forebygge helserisiko og skader. Det er viktig for oss å ha et proaktivt forhold til sikkerhet. NCC Industry søker nå en HMS-sjef til vårt hovedkontor i Oslo for å jobbe tett på vår virksomhet og våre prosjekter.

Dine nye utfordringer

Du bør ha inngående kjennskap til forskrifter og krav som stilles innenfor HMS-området og bidra til kontinuerlig forbedringer og fokus på HMS-aktiviteter. Du vil ha ansvar for oppfølging mot interne systemer, kunder, regelverk og myndighetskrav samt overvåking av avviks- og forbedringstiltak med nødvendig rapportering.

Arbeidet forutsetter et nært samarbeid med virksomheten, krever stor grad av selvstendighet samtidig som du inngår i et nordisk HMS-team med erfarne medarbeidere. Du vil rapporterer til Manager Health & Safety, NCC Industry Nordic. Noe reising må påregnes.

Dine erfaringer og egenskaper

Vi søker deg som har teknisk bakgrunn/utdanning innen HMS og minst 5 års erfaring fra lignende bransje/arbeid. Du er løsningsorientert og har et positivt engasjement for å fremme og følge opp HMS-arbeidet med mål om å skape trygge og sikre arbeidsplasser. Du jobber strukturert og har evne til å lede arbeidsgrupper i fagmiljøet, samt støtte den operative delen av virksomheten. Du trives med å jobbe selvstendig og er dyktig til å prioritere arbeidsoppgaver.

Du kan håndtere mange typer spørsmål og henvendelser innenfor ulike områder der du blir en integrert del av forretningsprosessene. Du har også evnen til å se viktigheten av at din rådgivning er effektiv, kort og konsis og praktisk nyttig.

Som person liker du å levere god service. Du er pålitelig, energisk og har høy integritet. Du trives med å jobbe i en organisasjon med høyt tempo og med korte tidsfrister, og er interessert i å bidra i organisasjonens og avdelingens utvikling. Vi er et nordisk selskap, og forutsetter at dine kunnskaper i engelsk og norsk er utmerket, både muntlig og skriftlig.

Vi tilbyr

Som HMS-sjef i NCC Industry får du muligheten til å samarbeide med andre spesialister. Du blir en del av en dynamisk organisasjon med store muligheter for personlig og faglig utvikling. Du vil jobbe i et selskap som etterstreber å være i forkant av vår bransje, og være en del av et team med engasjerte kollegaer. Stillingen gir stor frihet og ansvar, og en hverdag i et miljø som både er spennende, variert og utfordrende. Intern og ekstern opplæring vil bli tilbudt til deg, samt muligheten for sparring med andre i HMS-teamet og andre enheter i NCC.

Spørsmål om stillingen

Rune Frøyslie

Rådgiver i De4 Search & Consulting AS

Telefon 402 82 150

Søk stilling

Vis flere stillinger: