Ingeniør/sivilingeniør fjernvarme, byggeledelse og prosjektering

Multiconsult er et norsk kraftsenter med internasjonalt nedslagsfelt innen prosjektering og rådgivning. Gjennom flere kontorer i Norge og internasjonalt benytter vi 100 års erfaring til å skape ny historie. For oss handler muliggjøring om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning blant våre nærmere 3000 medarbeidere.

Multiconsult er notert på Oslo Børs og opererer innenfor følgende syv forretningsområder: Bygg & Eiendom, Industri, Olje & Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Vann & Miljø og By & Samfunn.

FirmaMulticonsult
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist18.08.2019

Multiconsult søker en ny medarbeider for å øke vår kompetanse og kapasitet innenfor byggeledelse og prosjektering for ledningsanlegg for fjernvarme fra varmesentral til sluttbruker. Vi har i dag tre medarbeider som i hovedsak arbeider med ledningsanlegg for fjernvarme.

Arbeidsoppgaver

Vi søker deg som ønsker å arbeide med utbygging av fjernvarmenettet og vil ta ansvar for gjennomføring av større og mindre oppgaver innenfor byggeledelse og prosjektering av utomhus fjernvarmeledninger.

Vi har rammeavtale med Statkraft Varme og oppdragene omfatter både overføringsledninger og stikkledninger inn til bygg og utbyggingsområder. Vi samarbeider tett med Statkraft Varme og håndterer alle fasene i deres prosjekter med kontakt, avklaringer og søknadsarbeid i forhold til utbyggere, entreprenører, offentlige virksomheter og grunneiere, i tillegg til prosjektering og byggeledelse. Vi tar ansvar for teknisk prosjektering med spenningsberegninger, ledningsgrøfter og rørbestilling, samt byggeledelse med koordinering av gjennomføringen og teknisk og økonomisk oppfølging. Prosjekteringen av fjernvarmetraseer utføres med DAK-/modelleringsverktøyet Autocad/Novapoint.

Arbeidsoppgavene vil i første rekke ligge innenfor byggeledelse og prosjektering for fjernvarmeledninger. I tillegg vil stillingen ved behov tillegges oppgaver innenfor våre andre arbeidsområder; kommunal VA, drens- og ledningsplaner i samferdselsprosjekter, overvannshåndtering, flomsikring, samt VA-prosjektering i utbyggingsområder og i byggeprosjekter. Det er også aktuelt med oppdrags- og disiplinledelse i en-faglige og tverrfaglige prosjekter.

Avhengig av interesse, erfaring og kompetanse kan det også være aktuelt med oppgaver og ansvar innen fagutvikling i Multiconsults fagnettverk for fjernvarme og for VA-teknikk.

Kvalifikasjoner

  • Utdannelse i VA-teknikk eller anleggsteknikk fra universitet eller høyskole
  • Erfaring fra byggeledelse eller annen anleggsgjennomføring og/eller med prosjektering
  • Kreativ, praktisk og løsningsorientert
  • Gode samarbeidsevner
  • Gjerne erfaring fra prosjektering av fjernvarmeledninger og/eller prosjektering av VA ledningsanlegg i Novapoint og tegning i Autocad

Vi tilbyr

  • Et meget godt og faglig sterkt arbeidsmiljø preget av kompetente og engasjerte medarbeidere
  • En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
  • Karrierevei i fag, disiplin- og oppdragsledelse
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • Moderne lokaler på Sluppen i Trondheim
  • Fem ukers ferie samt fri i romjulen og i påsken
  • Firmahytter
  • Bedriftsidrettsmiljø og turgruppe, samt godt sosialt arbeidsmiljø
  • En ekspansiv bedrift kjennetegnet av et sterkt merkenavn og et multifaglig miljø

For å søke på stillingen, registrer deg i vår rekrutteringsdatabase og legg ved CV, karakterutskrifter og eventuelle attester.

For ytterligere informasjon om stillingen, vennligst ta kontakt med seksjonsleder Lars Petter Risholt på telefon 73 10 62 74 eller epost lpr@multiconsult.no.

Søk stilling

Vis flere stillinger: