Ingeniør Per Rasmussen og Asplan Viaks administrerende direktør, Elisabeth Heggelund Tørstad, enige om oppkjøpsavtale.

Asplan Viak overtar Ingeniør Per Rasmussen AS

Asplan Viak har blitt enige med eierne av selskapet Ingeniør Per Rasmussen AS om å overta alle aksjene i selskapet. 

- Ingeniør Per Rasmussen AS representerer et av de beste fagmiljøene innen elektroteknikk i Norge i dag. Selskapet er involvert i store og viktige løpende prosjekteringsoppdrag med høy profilering og betydelige faglige utfordringer og har over tid utviklet spisskompetanse på nasjonalt nivå, heter det i en melding fra Asplan Viak.

- Kjøpet styrker Asplan Viak på et viktig fagområde som er sentralt i mange av våre største tverrfaglige prosjekteringsoppdrag. De har dessuten en kultur som vi tror vil passe godt inn i Asplan Viak. Vi er svært glade for å kunne innlemme alle disse dyktige medarbeiderne i Asplan Viak familien, sier Elisabeth Heggelund Tørstad, administrerende direktør i Asplan Viak.

Ingeniør Per Rasmussen AS har per i dag 24 ansatte som arbeider innenfor elektroteknikk og er lokalisert i Sandvika. Overtagelsen skjer med virkning fra 1. mai 2019. Selskapet vil foreløpig beholde eget navn og inngå som et datterselskap under Asplan Viak. 

- Vi på vår side har gjort et bevisst valg ved å overføre eierskapet til Asplan Viak. Vi setter pris på selskapets profil og kultur og tror vi skal trives og være i stand til å gi et godt bidrag til selskapets utvikling. Vi gleder oss til samarbeidet, sier eier og leder av Ingeniør Per Rasmussen AS, Per Harald Rasmussen.