Senior brannrådgiver

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist31.05.2019

Er du en sterk og kundenær brannrådgiver?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. I Sweco blir du en del av en av Norges sterkeste miljø innen brann og sikkerhet. Du får bryne deg på spennende og krevende prosjekter sammen med over 50 brann- og sikkerhetsingeniører som hjelper hverandre med å oppnå faglige og markedsmessige mål. Sweco har blant annet to verdensrekorder i prosjektering av høye trehus, Treet i Bergen og Mjøstårnet i Brumunddal. Vi har flerfaglig ekspertise med fokus på brann og elektro knyttet til solcelle-løsninger, og er i tillegg engasjert i flere FoU-prosjekter der vi bidrar til fremtidens løsninger for våre kunder. Vi har også stort fokus på 3D-leveranser innenfor brannfaget. Som senior brannrådgiver får du sjansen til å påvirke fagmiljøet og utvikle gode kunderelasjoner.

Hos oss vil du utvikle deg. Du blir en viktig bidragsyter som prosjektleder eller brannfaglig ressurs i våre oppdrag, der din spisskompetanse vil hjelpe våre kunder med å få best mulige løsninger for fremtiden. I Sweco vil du få jobbe i tradisjonelle bygg- og anleggsprosjekter, samt andre fagområder, for eksempel tunnelutfordringer i vei- og baneprosjekter. Hos oss vil du bli en del av en mangfoldig gruppe med engasjerte kolleger i et fleksibelt og sosialt godt arbeidsmiljø. Du får mulighet til å bruke ditt faglige nettverk aktivt i arbeidsdagen og din faglige utvikling blir ivaretatt i egen utviklingsplan.

Dine arbeidsoppgaver

  • Prosjektering, brannteknisk rådgivning og branntekniske analyser.
  • Risikoanalyser, tilstandsvurderinger, branntekniske beregninger og simuleringer (Pathfinder, Pyrosim, AGOS og C-Fast og en rekke egenutviklede beregningsmodeller).
  • Prosjektledelse, med ansvar for å gjennomføre oppdrag fra start til slutt.
  • Markedsarbeid sammen med andre fagområder.
  • Brannfaglig bistand til andre fagområder.
  • Utarbeide og kalibrere analyser, sammen med sikkerhetsmiljøet på avdelingen.

Dette kan du

  • Du er utdannet innen brannfaget på bachelor- eller masternivå. Andre fagkombinasjoner kan vurderes om dette sammenfaller med stillingens beskrivelse.
  • Du er kjent med, og har selv utarbeidet brannkonsept og branntekniske analyser innen bygg og anlegg.
  • Du har erfaring fra rådgiver-, entreprenør- eller arkitektbransjen.

Kontaktperson:

Håkon Omdal Laskemoen

Gruppeleder

+47 900 44 041

Søk stilling

Vis flere stillinger: