Prosjektleder

Boligenergi er totalleverandør av smarte og kostnadseffektive energiløsninger i nye og eksisterende bygg. Vi arbeider for et energieffektivt og fornybart samfunn, og har som hovedfokus å hjelpe våre kunder med alt fra redusering av energiforbruk og konvertering til fornybare energikilder, samt utvikling av innovative løsninger for energiforsyning, inneklima, komfort og miljø. Boligenergi er 50% eid av AF Gruppen og 50% eid av OBOS og arbeider for et energieffektivt og fornybart samfunn.

FirmaBoligenergi
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Boligenergi AS er et entreprenørselskap som har befestet sin posisjon innen rådgivningstjenester og entreprenørtjenester innen energieffektivisering og energiproduksjon (varmeanlegg) for borettslag og sameier. Vi eies av OBOS og AF Gruppen (AF Energi & Miljøteknikk). Nå vil vi styrke vårt salgsteam og salgsoppfølging av eksisterende og nye kunder.

Vi søker deg som er relasjonsorientert og som har lyst til å delta i arbeidet med å befeste Boligenergi som den foretrukne partner for alle boligselskap

Vi ser gjerne at vår nye kollega kommer med dokumentert erfaring fra prosjektledelse og løsningssalg, har teknisk forståelse og mye mye mer Men for å være ærlig, så er det de personlige egenskapene som avgjør om det blir deg som får jobben. Ser du på deg selv som er uredd og nysgjerrig? Har du ofte fått høre at du er kvalitetsbevisst og nøyaktig? Dersom du motiveres av klare mål og har et engasjement for salg, så tror vi at du vil trives i denne rollen. Vi håper å finne den personen som kan ta både oss og markedet med storm.

Det er en fordel om du har førerkort og disponerer bil. Hvis du i tillegg har noe relevant erfaring og bransjekunnskap ville du passet enda mer perfekt! Ring og fortell oss hvem du er da vel?

Våre kunder er lokalisert på Østlandet (Oslo, Østfold, Akershus, Hedmark, Buskerud og Vestfold). Vi er for tiden ni ansatte og alle deltar aktivt i salgsprosesser og med prosjektledelse i entrepriser eller rådgivingsprosjekter.

Vi har et veldig hyggelig arbeidsmiljø med stor variasjon i arbeidsoppgaver. Stillingen byr på betydelige muligheter for kompetanseutvikling og personlig utvikling. Konkurransedyktige prestasjonsorienterte betingelser og gode forsikringsordninger. Som en del av AF Gruppen tilbud du også mulighet for aksje- og opsjonsprogram.

Spørsmål om stillingen

Jørgen Molvig

Daglig leder

Boligenergi AS

+47 915 73 969

Søk stilling

Vis flere stillinger: