Gruppeleder Samferdselselektro

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
Søknadsfrist21.05.2019

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber vi på spennende og inspirerende prosjekter som skaper framtidens Norge.

Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne trenger – rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene våre. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som både er imøtekommende, faglig dyktig og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Samferdselselektrogruppen er en del av vei- og baneavdelingen i Sweco. I gruppen er vi 11 skarpskodde og trivelige kolleger som prosjekter kontaktledninger, føringsveier, strømforsyning og , lavspentanlegg for trikk, t-bane og jernbane samt veibelysning. Hos oss vil du få en sentral rolle med å ivareta det gode arbeidsmiljøet og styrke markedsposisjonen vår innen vei og jernbane. Du vil også få en viktig jobb med å styrke gruppens mangfold og robusthet, og sørge for at vi har tilstrekkelig ressurser.

Hos oss vil du utvikle deg. Du er en stødig leder som har lyst til å videreutvikle ledertalentet ditt. Som gruppeleder vil du vil få rik anledning til nettopp det, når du skal styrke det gode samholdet i gruppen og løfte dine medarbeidere til nye høyder.

Din faglige styrke og ditt engasjement vil komme til sin rett i samarbeid med kunder, og når du skal øke presisjonsnivået på gruppens prosjekteringsarbeid.

Dine arbeidsoppgaver

  • Ledelse,oppfølging og utvikling av medarbeidere og fagmiljø.
  • Du blir prosjekteier for gruppens prosjekter.
  • Markeds- og kundekontakt.
  • Tilbudsarbeid.
  • Rekruttering og ressursstyring.
  • Samarbeid med våre svenske kolleger i Sweco Rail AB.

Dette kan du

  • Du har en bachelor- eller mastergrad, helst innen elektro.
  • Du har erfaring fra samferdselsprosjekter, som rådgivende ingeniør eller prosjekteringsleder hos byggherre.
  • Du kan med fordel ha prosjekteringserfaring og/eller ledelseserfaring.
  • Du har gjerne kjennskap til Bane NORs og/eller Sporveiens tekniske regelverk.

Kontaktpersoner:

Petter Skjelsbæk

Avdelingsleder

+4797538922

Petter.Skjelsbaek@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: