Innkjøpsleder

JM Norge er en av Norges største og mest anerkjente boligleverandører. I Europa er vi en del av det børsnoterte svenske boligselskapet JM AB, som er en av Nordens ledende aktører på feltet.

JM ble grunnlagt i Norden i 1945. I 1998 etablerte JM seg i Norge gjennom å innlemme norske Byggholt AS i virksomheten. JMs samlede omsetning i Norden er om lag 16 milliarder SEK og nærmere 100 000 boliger er utviklet og bygget siden oppstarten.

FirmaJM Norge
FylkeOslo
StedLilleaker
Søknadsfrist16.05.2019

Som innkjøpsleder inngår du i et team av faglig sterke medarbeidere, har kategoriansvar og rapporterer til innkjøpssjef.

Stillingen har bred kontaktflate både internt og eksternt, og stiller krav til gode kommunikasjonsferdigheter.
Dine analytiske evner og din strukturerte arbeidsform bidrar til at oppgavene med kategorianalyser og vurdering av samarbeidspartnere, forhandlinger og forvaltning av rammeavtaler utføres i tråd med JMs virksomhetssystem.

Innkjøpsfunksjonen er i stadig utvikling og rett person har systemforståelse og ser gevinstene av digitalisering.

Vi søker deg med erfaring fra innkjøpsarbeid eksempelvis som strategisk innkjøper eller innkjøpsanalytiker - alternativt kalkulatør eller prosjektinnkjøper,
og med 2-5 års høyere teknisk eller økonomisk utdannelse.

Kontorplassen er ved vårt hovedkontor på Lysaker og du vil ha tett samarbeid med regionene i Norge og konserninnkjøp i Sverige.

For JM er det viktig at du deler våre kjerneverdier: langsiktighet, engasjement, kvalitet, stilfølelse, lydhørhet og pålitelighet.

Ring Robert Onarheim 97759239 for mer informasjon.

Søk stilling

Vis flere stillinger: