Junioringeniør


Mesta AS er Norges største og ledende selskap innen drift og vedlikehold av vei og har virksomhet i hele landet. Mesta har i dag over 50 prosent av markedsandelen innen drift og vedlikehold av vei - og er en vital del av norsk samferdsel. I tillegg har selskapet betydelig kapasitet og kompetanse innen elektro, anlegg og Spesialproduksjon som har virke innen fagfeltene betong, fjell- og tunellsikring, rekkverk og veisikring, bro- og kaivedlikehold og jernbane.

Selskapet har ca. 1400 ansatte og hadde i 2018 en omsetning på ca. NOK 4 mrd. Selskapets hovedkontor ligger på Lysaker i Bærum. For mer informasjon se www.mesta.no

FirmaMesta
FylkeSogn og Fjordane
StedLeikanger
Søknadsfrist19.05.2019

Vil du være med å bidra med rassikring av utsatte vei- og banestrekninger, sikre tunneler i Norge, og samtidig tilegne deg erfaring innen anlegg-/prosjektledelse? Da er dette stillingen for deg!

Stillingen vil være lokalisert til Leikanger i Sogn og Fjordane, men reiseaktivitet må påregnes.

Kontaktperson: Prosjektsjef Erik Brenne tlf 97787384

Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Arbeidsoppgaver

Du vil som junioringeniør i Mesta få tett oppfølging og opplæring ved å følge våre dyktige ledere på ulike prosjekt. Du vil få muligheten til å utvikle deg personlig og faglig slik at du selv kan tre inn i en operativ eller faglig ledende rolle for våre prosjekter rundt omkring i Norge.

Arbeidsoppgavene vil være relatert til din utdannelse innen anleggsdrift eller ledelse. Dersom du viser engasjement og interesse kan du være med å forme din egen arbeidshverdag. Du vil få økt ansvar med økt innsikt, og du vil få delta i alle faser av et prosjekt, fra planlegging til gjennomføring og avslutning.

Egenskaper

Som Junioringeniør i Mesta er det viktig at du deler vårt verdisyn, er oppriktig engasjert i arbeidet samt ønsker å gjøre en god jobb. Du må være villig til å lære og dele din kunnskap med andre. Dersom dette høres ut som deg og du i tillegg liker utfordringer, så er det kanskje akkurat deg vi leter etter.

Kvalifikasjoner

Høyere utdannelse fra teknisk fagskole, ingeniør, gjerne med fordypning innen bygg og anlegg, geologi, økonomer med anleggs-kompetanse/erfaring, eller bachelor/mastergrad innen andre fagfelt med interesse for vei og anlegg.

Det tilbys

  • Du vil få en spennende start på karrieren i en stilling som er tilrettelagt for deg som kommer rett fra skolebenken, eller har noen år med erfaring fra arbeidslivet
  • Fast ansettelse, konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • En utfordrende stilling i et godt og faglig sterkt arbeidsmiljø

Søk stilling

Vis flere stillinger: