Innovativ prosjektleder

Block Watne AS er en av Norges ledende boligbyggere og leverer årlig cirka 800 boliger. Omsetningen i 2018 var på ca 3 milliarder kroner. Vårt hovedkontor er lokalisert ved Hammersborg torg i Oslo. Her sitter teknisk avdeling - arkitekter, sivilarkitekter og -ingeniører – de som utvikler enkeltboliger og boligområder i alle former og størrelser. Her sitter også alle andre fellesfunksjoner som innkjøp, økonomi og regnskap, marked, personal, IT og teknisk avdeling. Selskapet er en del av OBOS-konsernet. Prosjektutvikling, salg og boligbygging utføres av egne ansatte gjennom 18 distriktskontorer. Vi har et høyt fokus på våre kunder, og er derfor en av de beste i bransjen på kundetilfredshet.

FirmaBlock Watne
FylkeAkershus, Østfold
StedMoss / Rygge / Vestby
Søknadsfrist15.05.2019

Innovativ prosjektleder søkes til vårt pilotkontor

Vårt nye distriktskontor har ansvar for Moss, Rygge og Vestby, og har allerede en tomteportefølje på cirka 700 boliger i de tre kommunene som skal utbygges. Vår kjernevirksomhet er omfattende feltutbygging, ofte en kombinasjon av tette eneboliger, småhus, leilighetsbygg og lavblokker. Kontoret er også et pilotkontor for Block Watne sin innovasjonsstrategi. Kontoret har i tillegg til boligutviklingen, ansvar for utvikling og etablering av ny byggemetodikk. Ny teknologi, automatisering og digitalisering mener vi skal utvikle eksisterende og tradisjonell byggeprosess. Vi ser derfor mot å effektivisere våre prosesser gjennom moduler, prefabrikkerte elementer og robotisering etter et industrielt prinsipp. Vi skal nå utvide teamet og søker vår nye prosjektleder med interesse for utbygging, prosjektledelse og ny teknologi. Vil du bli med oss på laget? Les mer!

Ønsker du å være med å forme byggebransjens fremtidige byggeprosesser? Brenner du for å effektivisere byggmetodikk og ønsker å sette ditt fotavtrykk i en tradisjonell bransje?

Vi søker en forretningsorientert og nytenkende prosjektleder som skal bygge boligdrømmer for våre kunder. Som prosjektleder på Block Watnes pilotkontor i Moss vil du få en synlig rolle i et stort selskap med ansvar for og påvirkning på et betydelig satsningsområde. Rollen innebærer prosjektledelse fra A-Å på store prosjekter i regionen Moss, Rygge og Vestby. Essensielt for å lykkes i rollen er interessere og kompetanse innenfor steds- og feltutvikling. I tillegg blir du en aktiv pådriver for effektivisering og forbedringsarbeid i selskapets verdikjede.

Vårt nye distriktskontor skal de kommende årene utvikle nye boliger i en attraktiv region. Block Watne har allerede en tomteportefølje på cirka 1000 boliger i de tre kommunene. Med nytt og forbedret kollektivtilbud vil etterspørsel etter nye boliger vokse. Vi har tomtene, prosjektene er store og det planlegges for en industriell boligbygging. Formålet med å etablere seg i denne regionen er i tillegg til boligutvikling, også funksjonen og ansvaret som selskapets pilotprosjekt. For denne stillingen betyr det en unik og viktig rolle i videreutviklingen av Block Watnes strategiske retning. Du blir delaktig i å utvikle, forbedre og etablere ny og fremtidsrettet byggemetodikk og -prosesser. Gjennom bruk av ny teknologi, automatisering og digitalisering ønsker Block Watne å effektivisere eksisterende byggeprosesser gjennom moduler og prefabrikkerte elementer etter et industrielt prinsipp. Du må motiveres av å jobbe med steds- og feltutvikling og være en aktiv pådriver for forbedringsarbeid i hele verdikjeden.
Dine ansvarsområder:

  • Prosjektledelse A-Å
  • Forbedringsarbeid, herunder effektivisering og forbedring av byggeprosess- og metodikk.
  • Aktiv pådriver for Block Watnes pilotkontor og delta i utviklingen av selskapets strategiske satsningsområde

Dine viktigste oppgaver:

  • Prosjektledelse fra A-Å i regionenes utviklingsområder/tomtearealer
  • Overordnet ansvar for salg
  • Planlegge og lede det daglige arbeidet
  • Følge opp delprosessene i prosjektene fra utvikling og salg, til kundebehandling og gjennomføring
  • Utforme og drive prosjektene med fokus på fremdrift, god økonomi, fornøyde kunder og HMS
  • Fremforhandle og følge opp kontrakter for totalunderentreprise med entreprenør
  • Rapportere prognose og status for prosjektene
  • Kontinuerlig tilegne og overføre erfaringer innenfor arbeidsområdet
  • Delta i akkvisisjonsarbeid

Følgende faglige kompetanseområder er ønskelige:

  • Høyere relevant utdanning på universitets- eller høgskolenivå, eksempelvis industriell økonomi, ingeniør etc.
  • Relevant mastergrad er en fordel, men solid og riktig erfaring vil bli vurdert opp mot utdanningsbakgrunn
  • Solid og mangeårig relevant erfaring fra prosjektgjennomføring hos entreprenør eller byggherre i ledende rolle
  • Erfaring fra utvikling og gjennomføring av byggeprosjekter, fortrinnsvis med modul/elementleveranser
  • Erfaring fra og/eller interesse for relevant moduleringsverktøy (BIM) og god teknisk innsikt er en fordel

Vi kan tilby:

  • Uante muligheter. Block Watne er en av Norges ledende boligbyggere og en del av OBOS konsernet. Hos oss får du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm.
  • En jobb med mening. Vi bygger for trivsel, og vet at det skal mer til enn vegger, gulv og tak for å skape gode boligområder. Vårt bidrag er bærekraftige løsninger og et godt liv mellom husene.
  • Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag.
  • Gode ordninger. Block Watne investerer i egne ansatte og tilbyr goder som markedsriktig avlønning og bonusordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger samt ansattegoder i både Block Watne og OBOS, firmahytter i inn- og utland.
  • Ha det gøy på jobben sammen med kompetente medarbeidere lokalt og sentralt.

Vi har valgt The Assessment Company AS til å bistå oss i rekrutteringsprosessen. Ønsker du mer informasjon eller har spørsmål om stillingene, kontakt Mette Garmager på telefon 918 95 860 eller Bård Nordby på telefon 922 87 160.

Vis interesse for stillingen ved å sende din søknad og CV innen søknadsfristen 15. mai 2019.

Søk stilling

Vis flere stillinger: