Daniel Bjørn er ansatt som ny salg- og markedssjef i Skanska Eiendomsutvikling. Foto: Skanska

Ny salg- og markedssjef i Skanska Eiendomsutvikling

Daniel Bjørn er ansatt som ny salg- og markedssjef i Skanska Eiendomsutvikling, og tiltrer rollen i løpet av juni.

Bjørn kommer fra Sem & Johnsen Eiendomsmegling i rollen som partner, og har lang fartstid i bransjen. Han har blant annet jobbet i Obos, Eie Eiendomsmegling, Newsec AS, og var også en av initiativtakerne til Ung i Næringseiendom.

– Vi er veldig fornøyde med at Daniel Bjørn har takket ja til stillingen som salgs- og markedssjef i Skanska Eiendomsutvikling. Han har en spennende bakgrunn som jeg er helt sikker på at vi i Skanska vil dra god nytte av, sier Thorbjørn Brevik, konserndirektør for SEU.

– Skanska Eiendomsutvikling er en av Norges ledende boligutviklere, med veldig kompetente medarbeidere og med mange spennende prosjekter i sin portefølje. De tenker fremtidsrettet og har blant annet tatt et strategisk valg om å BREEAM-sertfisere alle boligprosjekter. Jeg ser frem til å bidra positivt og bygge virksomheten videre sammen med alle dyktige kollegaer i Skanska Eiendomsutvikling. Skanskas visjon og verdier gjenspeiler måten jeg ønsker å utføre mitt arbeide og jeg gleder meg til å ta fatt på nye spennende utfordringer, sier Daniel Bjørn.