Disiplinleder/fagleder konstruksjonsteknikk

ÅF Norge skaper med sine 800 medarbeidere bærekraftige, fremtidsrettede løsninger gjennom arkitektur, prosjektering og prosjektledelse. Selskapet er en del av ÅF-konsernet, en av de største ingeniører og designvirksomhetene i Sandinavia med en salgsomsettning på over 11 milliarder SEK, 10 000 ansatte og 100 kontorer i mer enn 30 land.

FirmaÅF Engineering
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist30.05.2019

ÅF er i sterk vekst og fremgang og satsningen innenfor byggteknikk er et sentralt fokusområde for selskapet. Vi søker derfor etter en dyktig og engasjert medarbeider som ønsker å være med på vår videre utvikling og vekst. Vi ønsker å ansette sivilingeniør/ingeniør med minst 5 års erfaring, til vår avdeling i Trondheim.

Vi har en bred og spennende prosjektportefølje bestående av flere massivtrebygg, skoler, større boligprosjekter, industriutbygninger, kontorprosjekter og store helse- og velferdsprosjekter. Vi har i tillegg en stor gruppe for brukonstruksjoner som har mange spennende prosjekter. ÅF Engineering har blant de største konstruksjonsmiljøene i Trondheim.

Som person er du selvstendig og klar for å ta ansvar som disiplinleder i prosjekter, med det overordnede ansvaret for konstruksjonsteknikk. Erfaring som disiplinleder RIB i prosjekter vil tillegges ekstra vekt, men er ikke et krav. Kandidater med ønske om utvikling innen disiplinleder-rollen oppfordres til å søke. Kjennskap og erfaring med bruk av norske standarder og regelverk er nødvendig. Søkere må ha gode kunnskaper i statikk og dimensjonering samt bruk av relevant programvare. Du må snakke og skrive flytende norsk.

Hva kan vi tilby:

  • Konkurransedyktige betingelser
  • Fleksibel arbeidstid
  • Fem ukers ferie, samt fri med lønn i jul og påske
  • Spennende utfordringer i et internasjonalt konsern
  • Hyggelig arbeidsmiljø med tilbud om sosiale aktiviteter utenom arbeidstid
  • Allsidige og utfordrende prosjekter
  • Gode personlige utviklingsmuligheter i sterke og tverrfaglig miljøer med tilgang til ledende og anerkjent bransjekunnskap
  • Eksterne kurstilbud og internt kursopplegg
  • Mulighet til å utforme og påvirke din egen hverdag og faglig karriere

I ÅF Norge møter du ekte skaperglede. Med kunnskap og erfaring bidrar vi til økt verdiskapning for våre kunder gjennom innovative løsninger . Vi vet det finnes noe fremragende i alt og alle, hver kunde, hvert prosjekt og i hver medarbeider. I ÅF løfter vi hverandre frem og får det til å gløde.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med gruppeleder Øyvind Matheson Bones, oyvind.bones@afconsult.com tlf. 980 89 100

Søk stilling



Vis flere stillinger: