Prosjektselger / Relasjonsbygger

Peikko er en leverandør av innovative produkter for byggebransjen. Primært har vi komponenter i stål som selges inn mot prefab produsenter, og bæresystem for entreprenører. I tillegg gir vi veiledning til rådgivende ingeniører som sitter på totalansvaret i prosjektene, samt investorer og eiendomsutviklere.

Peikko er et globalt konsern med rundt 2000 medarbeidere, fordelt på mer enn 30 land. Selskapet har vært i kontinuerlig vekst, hvor fjoråret viste en omsetning på 225 millioner euro, en solid 20% økning fra 2017.

FirmaPeikko Norge
FylkeBuskerud
StedDrammen
Søknadsfristsnarest

Utviklingen til Peikko Norge har også vært fenomenal de siste årene. Større fokus mot store prosjekter, og ikke minst vindbransjen, har gitt oss en dobling i omsetning siden 2016. Vi ser at markedet er ubegrenset og at vi ikke klarer å utnytte hele potensiale med dagens kapasitet, derfor søker vi deg på laget. Du vil primært ha fokus på vår bjelke-løsning til byggebransjen ved å pleie eksisterende og nye kontakter.

Hva vi ser etter:

Vi ser etter en pro-aktiv selger som evner å se nye muligheter innenfor markedsføring, salgshåndtering, effektivt bruk av CRM system, god arbeidskapasitet og gjerne (men ikke et krav) ha mulighet for reising. Antall reisedøgn varierer fra selger til selger, og dette tilpasses etter ønske og behov.

Du må være nysgjerrig for å kunne utvikle deg, og som et nysgjerrig menneske har du helt sikkert lært noen triks som vi som nysgjerrige kollegaer ønsker å lære. Teamet skal bli sterkere med deg på laget, vi skal derfor gjøre hverandre bedre. Skriv derfor gjerne litt om hva du kan tilføre oss i søknaden.

Snitt-alderen i Peikko Norge er 44 år, og vi har en kvinneandel på rundt 20%. Vi oppfordrer derfor også yngre kvinner til å søke på stillingen for å tilføre litt balanse i laget, gitt at overnevnt beskrivelse passer. De viktigste egenskapene, uavhengig av kjønn og alder, er interesse for å lære, jobbe i team, være med å utvikle og forbedre, og ikke minst; være på når det trengs. Den velkjente drive’n blir en god oppsummering på dette. Som lag hjelper vi hverandre med å holde motivasjon og intensitet oppe.

Mye av jobben skjer via mail og telefon. Skriv en mail og legg ved CV og eventuelt om du har noen gode referanser, så ringer jeg deg ved anledning.

Mailadresse: Daniel.klemetsen@peikko.com

Vis flere stillinger: