Innkjøper

I NCC er vi dristige nok til å tro at vi kan forandre verden til det bedre. En jobb hos oss krever at du bidrar til smarte løsninger, har gode samarbeidsevner og kan håndtere en rekke ulike utfordringer. Vi liker å se våre medarbeidere vokse og vi tror at man gjør det best i et kompetent og støttende miljø. Om du vil være med å bygge en bedre og mer bærekraftig fremtid er du velkommen til oss!

FirmaNCC Infrastructure
FylkeOslo
Søknadsfrist06.05.2019

Forretningsområdet NCC Infrastructure er en nordisk organisasjon som har spesialisert seg på bærekraftige løsninger innen infrastruktur, anleggsarbeid og grunnarbeid. Gjennom kundetilpassede konsepter og moderne arbeidsmetoder kan vi tilby en spennende jobb i et utviklende miljø.

Divisjon Civil Engineering Norway er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure, og er en betydelig aktør innen utvikling og gjennomføring i alle typer anleggsprosjekter. Våre prosjekter omfatter blant annet veianlegg, jernbane, broer, kaier, tunneler, industri-/kraftanlegg og idrettsanlegg. Vi har også mindre prosjekter innenfor anlegg, VA og drift- og vedlikehold.

Vi søker nå en dyktig Innkjøper som skal være med å jobbe i fremtidige prosjekter her i Norge, og som vil ha en nøkkelfunksjon i alle faser av et prosjekt, fra anbud og prosjektering til produksjon og evaluering.

INNKJØPER

Her er din nye utfordringer

Som innkjøper skal du lede innkjøpsarbeidet i anbudsfasen og videreføre arbeidet over i de prosjektene som NCC vinner. Du skal jobbe aktivt med forespørsler og innhenting av tilbud, i god dialog med eksterne samarbeidspartnere og interne ressurser. Nøkkelen til suksess er godt teamarbeid sammen med høyt kompetente medarbeider i anbuds- og prosjektteamene.

Du skal være ansvarlig for innkjøpsplanlegging, oppfølging og gjennomføring av dedikerte prosjekter. Du skal forhandle med leverandører og underentreprenører, kontrahere og inngå kontrakter. Du vil bistå prosjektene i oppstartsfasen, drive operativt innkjøpsarbeid og jobbe kontinuerlig med leverandøroppfølging og drive utstrakt erfaringsoverføring.

Erfaringer og kunnskap vi ønsker at du har

For å lykkes i denne rollen tror vi at du har relevant høgskoleutdanning, samt flere års arbeidserfaring med innkjøp eller har jobbet aktivt ute på anleggsprosjekt. Du skal lett kunne sette deg inn i våre tekniske beskrivelser og kontraktskrav relatert til innkjøp av varer og tjenester Du har god kjennskap til datasystemer og er vant til å bruke data som arbeidsverktøy. Vi er et nordisk selskap, og forutsetter at dine kunnskaper i engelsk og norsk er utmerket, både muntlig og skriftlig.

Som person er du forretningsorientert, kommunikativ og resultatorientert. Du er lydhør, har lett for å knytte kontakter og er en god relasjonsbygger. Du er resultatdrevet, og har et sterkt ønske om å forbedre og utvikle virksomheten. Du er strukturert og systematisk, og liker høyt tempo samtidig som du evner å prioritere oppgaver i en hektisk hverdag. Gode etiske grunnverdier, høy integritet, nøyaktighet og besluttsomhet er ytterligere kompetanser vi verdsetter.

Vi tilbyr

I NCC kommer du til et selskap med gode verdier, høy miljøbevissthet og et sterkt ønske om å lykkes. Dette bidrar til at vi har mange fornøyde og stolte ansatte. Vi tilbyr våre medarbeidere konkurransedyktige betingelser og gode utviklingsmuligheter i et spennende arbeidsmiljø.

Din faste arbeidsplass vil være ved vårt hovedkontor på Brynseng i Oslo, men denne rollen krever også at du er aktivt ute på prosjektene. I perioder vil derfor arbeidsplassen være knyttet opp imot prosjektene du jobber med. I tillegg kan det være noe reisevirksomhet for å møte eksterne samarbeidspartnere.

Interessert?

Har du spørsmål vedrørende stillingen, ta gjerne kontakt med Tor Ivar Kandal, Head of Purchasing, NCC Civil Engineering, tlf: +47 975 26 156. Vi imøteser en kortfattet søknad med CV via vårt søknadssystem.

Søknadsfrist: 13. mai 2019

Vi ser frem til å høre fra deg!

Søk her

Kontaktpersoner:

Tor Ivar Kandal
Head of Purchasing, NCC Civil Engineering Norway
+47 975 26 156

Vis flere stillinger: