Prosjektingeniør

Mesta AS er Norges største og ledende selskap innen drift og vedlikehold av vei og har virksomhet i hele landet. Mesta har i dag over 50 prosent av markedsandelen innen drift og vedlikehold av vei - og er en vital del av norsk samferdsel. I tillegg har selskapet betydelig kapasitet og kompetanse innen elektro, anlegg og Spesialproduksjon som har virke innen fagfeltene betong, fjell- og tunellsikring, rekkverk og veisikring, bro- og kaivedlikehold og jernbane.

Selskapet har ca. 1400 ansatte og hadde i 2018 en omsetning på ca. NOK 4 mrd. Selskapets hovedkontor ligger på Lysaker i Bærum. For mer informasjon se www.mesta.no

FirmaMesta
FylkeTelemark
StedÅmot i Telemark
Søknadsfrist05.05.2019

Er du klar for å starte karrieren din i et av landets mest spennende entreprenørselskap?

Vil du være med å bidra på vårt vinter og sommereventyr i flotte Telemark, og tilegne deg erfaring innen prosjektledelse? Da er dette stillingen for deg!

Norges nest største Drift og vedlikeholdskontrakt, DK Telemark Vest er en 8 års prosjekt og pilotkontakt hvor man drifter og vedlikeholder veinettet på E134 Haukelifjell og Riksvei 9.

Vi er 40 ansatte og har stor egenregi med mye nytt utstyr.

Stillingen vil være lokalisert på vårt kontor i Åmot, Telemark.

Kontaktperson: Prosjektleder Per Magne Eikeland, tlf. 91 67 97 64

Mesta er opptatt av mangfold og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av kjønn, nasjonalitet eller etnisk bakgrunn.

Arbeidsoppgaver
Du vil som junioringeniør i Mesta få tett oppfølging og opplæring ved å følge vår dyktige stab på prosjektet. Du vil få muligheten til å utvikle deg personlig og faglig slik at du selv kan tre inn i en operativ eller faglig ledende rolle for våre prosjekter i Telemark.

Arbeidsoppgavene vil være relatert til din utdannelse innen anleggsdrift eller ledelse. Hvis du viser engasjement og interesse kan du vær med å forme din egen arbeids hverdag, og du vil få økt ansvar med økt innsikt.
Som junioringeniør vil du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver i en variert hverdag med drift og vedlikehold av veinettet i Telemark Vest. Du vil få delta i alle faser av et prosjektet, planlegging, gjennomføring og avslutning.

Egenskaper

Som Junioringeniør i Mesta er det viktig at du deler vårt verdisyn, er oppriktig engasjert i arbeidet samt ønsker å gjøre en god jobb. Du må være villig til å lære og dele din kunnskap med andre. Dersom dette høres ut som deg og du i tillegg liker utfordringer, så er det kanskje akkurat deg vi leter etter.

Kvalifikasjoner

Høyere utdannelse fra teknisk fagskole, ingeniør, gjerne med fordypning innen bygg og anlegg, økonomer med anleggs-kompetanse/erfaring, eller bachelor/mastergrad innen andre fagfelt med interesse for vei og anlegg.

Det tilbys

  • Du vil få en spennende start på karrieren i en stilling som er tilrettelagt for deg som kommer rett fra skolebenken, eller har noen år med erfaring fra arbeidslivet
  • Fast ansettelse, konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons- og forsikringsordninger
  • En utfordrende stilling i et godt og faglig sterkt arbeidsmiljø

Søk stilling

Vis flere stillinger: