MTH endrer navn til AF Håndverk

AF-eide MTH, som omfatter flere selskaper innenfor rehabilitering og oppussing endrer navn til AF Håndverk. Navnendringen skal gi en tydeligere tilknytningen til AF Gruppen.

MTH AS har gjennom ti år bygget opp en portefølje med fagspesialister innen rehabilitering og oppussing i Oslo og Omegn. Selskapet hadde i 2018 en samlet omsetning på 800 millioner kroner. MTH består i dag av selskapene: Thorendahl, Kirkestuen, Sol-Energi, TKC, TKD, Lasse Holst, Oslo prosjektbygg, Oslo Technical, VD-Montasje, Storo Blikkenslagerverksted og Oslo Stillasutleie. Disse vil beholde sine respektive navn og drives videre uten de store organisasjonsmessige endringene.

– AF Gruppen har vært eier i MTH siden 2012. Selskapet har tatt en ledende posisjon innenfor rehabilitering og oppussing. Gjennom navnendringen får vi bedre synliggjort vårt eierskap til selskapet. Sammen med ledelsen i AF Håndverk er vår strategi å styrke håndverkskompetansen og bidra til en mer industriell, effektiv og sikker prosjektgjennomføring, sier konsernsjef Morten Grongstad i AF Gruppen.

–Vi har hatt en betydelig vekst siden vi ble en del av AF Gruppen. Navnebytte er en naturlig endring som er et resultat av den utviklingen vi har hatt. At vi er en del av AF Gruppen er ikke ukjent, men det nye navnet skal tydeliggjøre dette på en bedre måte. Navnebyttet medfører ingen organisatoriske endringer. Vi ser lyst på fremtiden sammen med AF Gruppen, sier Arvid Engebretsen daglig leder i AF Håndverk.