Geir Kongsjorden, daglig leder i Bygger’n Veggli (fra venstre), med ordfører Dag Lislien (Sp) i Rollag kommune og administrerende direktør i E.A. Smith, Arne Reinertsen. Foto: E.A. SmithButikkmedarbeider Gunn Lunde (fra venstre), selger Rune Berdal, kjededirektør i Bygger’n Norge Arnfinn Henriksen og daglig leder Joar Harsvik ved gjenåpnede Bygger’n Stjern i Åfjord. Foto: E.A. Smith

Åpnet to Bygger’n-butikker

Torsdag 4. april ble nye Bygger’n Veggli åpnet i Rollag i Buskerud, og Bygger’n Stjern gjenåpnet i Åfjord i Trøndelag.

Det skriver Bygger’n-eier E.A. Smith i en pressemelding torsdag.

– Vi er glade for å ha fått på plass det nye byggevarehuset, og hele organisasjonen er topp motivert og ivrige etter å ta imot alle forventningsfulle kunder, sier daglig leder Joar Harsvik hos gjenåpnede Bygger`n Stjern.

Med på åpningen i Åfjord var Arnfinn Henriksen, som nylig har tiltrådd som ny kjededirektør i Bygger’n Norge. Tidligere kjededirektør Christine Holm har, ifølge pressemeldingen, valgt å si opp etter 13 år i stillingen på grunn av ulike synspunkter rundt strategiske veivalg, samt et ønske om å prøve noe nytt.

Administrerende direktør i E.A. Smith, Arne Reinertsen, var til stede på åpningen av Bygger’n Veggli.

– Her på Veggli har vi i flyttet inn i et helt nytt anlegg som er skreddersydd til vårt konsept med kompakte effektive varehus. Det er et komplett sortiment for proff og forbruker, innbydende og effektivt presentert slik at våre fagfolk kan bruke tid på å snakke med kunden om den beste løsningen for deres prosjekt snarere enn å lete etter varer. Det viktigste innholdet er imidlertid menneskene og der er vi veldig heldig med å ha et topp team som har gjort en kjempejobb, ikke minst med flyttingen, sier Reinertsen.