Senior rådgiver bygg

Sweco former fremtidens byer og samfunn

Vi skaper bærekraftige bygg og effektiv infrastruktur. Sweco er Europas ledende rådgivende ingeniørselskap. Vi er over 16 000 medarbeidere i Nord-Europa og gjennomfører årlig prosjekter i 70 land over hele verden.

FirmaSweco Norge
FylkeTrøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist01.05.2019

Vil du utvikle fremtidens bygg?

I Sweco møter du dyktige kolleger som setter pris på meningene dine. Sammen jobber dere på spennende prosjekter som skaper framtidens Norge. Jobben vår er å sørge for at dagens og morgendagens samfunn kan tilby alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne sykehus. For å lykkes med det, må vi ha et tett samarbeid med kundene. Derfor er den typiske Sweco-medarbeideren en person som alltid er tilgjengelig, kompetent og engasjert i kundenes prosjekter.

Hos oss gjør du en forskjell. Som erfaren rådgiver bygg tar du en sentral rolle i utviklingen av Sweco som bedrift. Du er med på å skape bo- og næringsområder der trivsel, miljø og bærekraft går hånd i hånd. På Swecos kontor i Trondheim jobber det i dag 10 rådgivere innenfor faget konstruksjonsteknikk, med fagbakgrunn fra både bachelor, master og doktorgrads-nivå. Vi jobber med et bredt spekter av prosjekter for både offentlige og private byggherrer. De siste årene har vi jobbet med kontorbygg, som for eksempel Powerhouse Brattøra og Abels Hus, skolebygg, slik som Botngård Skole, Kolvereid Skole og Alvdal Skole, næringsbygg som Rørosmeieriet, leilighetsbygg for store og små aktører, og i tillegg offentlige bygg og infrastruktur for kommuner.

Hos oss utvikler du deg. I Sweco møter du en svært variert, fleksibel og sosial arbeidshverdag. Vi tror på inkludering, utvikling og det å være i forkant på våre prosjekter. Det er svært viktig for oss at du blir hørt, og at du deler og søker kunnskap. For å nå felles mål spiller vi hverandre gode. Hos oss får du muligheten til å utvikle deg på bærekraftige løsninger, som f.eks. bruk av treverk og massivtre i bærekonstruksjoner. Vi søker deg som er god til å samarbeide og som motiveres av faglig utvikling. Du er systematisk og god til å planlegge fremover. Du gjør gode vurderinger og viser engasjement og har godt humør, også i krevende situasjoner.

Dine arbeidsoppgaver:

  • fagansvar som RIB i prosjekter fra A-Å, inkludert beregninger og tegningsproduksjon
  • intern prosjektledelse for RIB-oppdrag og deltagelse i tverfaglige prosjekter
  • rådgivninger og utredninger innenfor byggfaget
  • faglig mentor for mindre erfarne kolleger
  • tilbuds- og markedsarbeid
  • ha tett samarbeid med kunder for å finne kreative, bærekraftige og forretningsmessige løsninger på deres prosjekter

Dette kan du:

  • Du er sivilingeniør eller ingeniør, eller har lang erfaring innen konstruksjonsteknikk
  • Du har relevant prosjekt- og/eller prosjektledererfaring (minimum 5 år)
  • Du har god kunnskap om prosjektering av bygningskonstruksjoner.
  • Du har kjennskap til relevante prosjekterings- og beregningsverktøy som Revit Structure/Tekla og FEM-Design/Robot/Focus.
  • Det er en fordel med god forståelse for BIM

Kontaktperson:

Erik Langørgen

Gruppeleder

+47 469 22 055

erik.langorgen@sweco.no

Søk stilling

Vis flere stillinger: