Betongsprøyteoperatør

Implenia er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits. Selskapet har en sterk posisjon i det tyske, østerrikske og skandinaviske infrastrukturmarkedet.

Konsernet, som har hovedkontor i Dietlikon nær Zürich, har rundt 10 000 medarbeidere i Europa og omsatte for ca. 3,9 milliarder sveitserfrancs i 2017 (33 milliarder kroner). Implenia Norge AS har ca. 630 ansatte og hovedkontor på Lysaker i Oslo.

Midtnorsk Betongsprøyting AS med sine 10 medarbeidere er igjen et heleid datterselskap av Implenia Norge AS og er underlagt region nord. Midtnorsk Betongsprøyting har sitt verksted/lager og kontor i Orkanger. Vi utfører betongsprøyting i forbindelse med brannsikring av PE-skum i tunneler, sikring og reparasjon av tunneler, sjakter og skjæringer. I tillegg utfører vi injeksjonsarbeid i form av tetting av lekkasjer i tunneler, dammer og betongkonstruksjoner, vi utfører betongrehabilitering av bruer og kaier etc. Videre utfører vi rensk- og sikringsarbeid i tunneller og kraftverk, samt sprøyting av vantette membraner.

FirmaMidtnorsk Betongsprøyting
FylkeTrøndelag
StedOrkanger
Søknadsfrist01.09.2019

Spørsmål om stillingen

Kåre Eilefsen

HR-leder

Telefon 947 91 866

Arne Nyberg

Daglig leder

Telefon 906 98 775

Søk på stillingen her

Vis flere stillinger: