Påtroppende og avtroppende Teknobygg-ledere Robert Walnum Skjervstad (til venstre) og Gabriel J. Bjørseth. Foto: Teknobygg

Robert Skjervstad blir ny Teknobygg-sjef

I forbindelse med en rekke endringer i Teknobygg tar Robert Walnum Skjervstad over som ny leder for den Trondheim-baserte entreprenøren.

Det skriver Teknobygg i en pressemelding onsdag.

Trym Eiendom kjøpte i november 2018 alle aksjene i Teknobygg, og planlegger, ifølge meldingen, både justeringer og nyrekruttering på selskaps- og konsernnivå i organisasjonen.

Administrerende direktør siden 2015, Gabriel J. Bjørseth, vil i den forbindelse overgi stafettpinnen til Robert Walnum Skjervstad. Han tiltrer som ny leder for Teknobygg i månedsskiftet august/september i år.

Skjervstad er utdannet sivilingeniør innen energiforsyning og klimatisering av bygninger ved NTNU i 2004, og er i dag direktør for Region Nord i GK Inneklima. Han har tidligere jobbet ni år i diverse nøkkelposisjoner i Skanska Tekniske Entrepriser, samt fem år i Oras som direktør for Distrikt Trøndelag.

Gabriel J. Bjørseth vil inneha stillingen som administrerende direktør inntil Skjervstad overtar, og går deretter over i ny rolle som teknisk sjef i Teknobygg, heter det i pressemeldingen.