Teknisk salg - bygg

FirmaExperis
FylkeHordaland
StedBergen
Søknadsfrist28.04.2019

For kunde innen automatisering og energi ser vi nå etter en teknisk anlagt og motivert selger med noen års erfaring fra bygg/eiendom/industri

For kunde innen automatisering og energi ser vi nå etter en teknisk anlagt og motivert selger med noen års erfaring fra bygg/eiendom/industri.

Til teamet i region vest søker vi en person, som vil jobbe strategisk med relasjonsbygging og salg mot eksisterende og nye kunder. Din kundeportefølje vil i hovedsak bestå av offentlige og private byggherrer, totalentreprenører og elektroinstallatører hvor du vil få ansvar for salg av løsninger for fremtidens bygg. Du vil jobbe ut fra vårt kontor i Bergen eller Stavanger, blir en del av et nasjonalt salgsteam, og rapporterer til salgssjef.

Ditt viktigste ansvarsområde vil være å videreutvikle gode relasjoner til eksisterende kunder, og samtidig utvide din kundeportefølje spesielt med hensyn til kommende bygg-og eiendomsutviklings- prosjekter. Du vil jobbe tett med salgsstøtte som vil hjelpe deg med kalkulasjon og løsningssammensetting, og du vil ha ansvaret for å synliggjøre verdien av løsningen som en betrodd rådgiver av dine kunder.

Den rette kandidat er oppdatert og nysgjerrig på de siste trender i bransjen, og salgserfaring fra lignende virksomheter. Som person er du strukturert og forretningsorientert, snakker norsk flytende og behersker engelsk, både skriftlig og muntlig. Du motiveres av å utgjøre en forskjell gjennom å skape gode løsninger i tett samarbeid med kunden. Noe reising må påregnes i stillingen, overnatting er sjelden nødvendig.

Du vil jobbe selvstendig med high-end løsninger, i et globalt selskap som har en tydelig grønn profil. Vi tilbyr gode betingelser, forsikringer og pensjonsordning.

For mer informasjon søk stillingen, eller kontakt Kristian Longvastøl, tlf. 99003268, eller mail klongv@no.experis.com

Klikk her for å komme til vår hjemmeside hvor du kan registrere din CV og søke stillingen.

Vis flere stillinger: