Håkon Nyberg er ansatt som ny fabrikksjef i Norgips. Foto: Norgips

Håkon Nyberg ny fabrikksjef i Norgips

Håkon Nyberg er ansatt som ny fabrikksjef i Norgips. Han tiltrådte stillingen 1. april.

Det skriver Norgips i en pressemelding fredag.

Nyberg er utdannet innen prosesskjemi fra Høyskolen i Oslo. Han har jobbet over 20 år for Protan i Drammen, og kommer fra stillingen som visepresident for produksjon, forskning og utvikling, anskaffelser og logistikk. Han har blant annet hatt det overordnede ansvaret for fire ulike produksjonssteder i Drammen, Nesbyen, Sandefjord og Poznan i Polen, heter det i pressemeldingen.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått Håkon med på laget, sier administrerende direktør Hilde Kristin Herud i pressemeldingen.

– Håkon er kjent for sin evne til å bygge sterke og høyt presterende team, noe vi legger stor vekt på i Norgips. Vi har fokus på kontinuerlig forbedrings- og utviklingsarbeid, og ser virkelig frem til at organisasjonen og produksjonen skal videreutvikle seg under hans ledelse. Vi har foretatt offensive investeringer i produksjonsanlegget de siste årene, og har nå ambisiøse planer for videre vekst. Med ansettelsen er Håkon Nyberg har vi en viktig brikke på plass for å kunne realisere de målene vi har satt oss, avslutter Herud.