Rinker ansatt som regiondirektør i Stema

Siw Anethe Rinker er ansatt som regiondirektør sør i Stema Rådgivning AS.

Den nye regiondirektøren har personal- og resultatansvar i region sør, og er en del av ledergruppen til Stema Rådgivning. Region Sør er selskapets største region og består av Oslo, Akershus vest og fylkene vest- og sørover til og med Agder.

Siw Anethe Rinker er utdannet siviløkonom, og har tilleggsutdanninger innen ledelse og organisasjonspsykologi, internasjonalisering og statsvitenskap. Hun er bosatt på Hosle med familien sin.

- Siw er en svært dyktig og ettertraktet rådgiver og leder, med erfaring fra blant annet Olje- og energidepartementet og Statnett. Hun har hatt ansvar for utvikling av konsulent og rådgivningstjenester innen virksomhetsstyring, prosjektplanlegging og -gjennomføring, risikostyring og HMS. De siste årene har hun vært seksjonsleder for SHA Utførelse med ansvar for utøvelse av byggherreansvaret i Statnetts divisjon Bygg og Anlegg. Vi er veldig glade for å styrke oss med en så erfaren og utviklingsorientert leder, og er trygge på at vi har funnet den riktige personen for jobben, forteller administrerende direktør Eivind Thoresen Skarpaas.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer og håper å bidra til at Stema Rådgiving blir den klart foretrukne partner både hos nåværende og nye kunder når sentrale prosjektroller skal besettes. For å få til dette ser jeg frem til å jobbe sammen med alle de dyktige medarbeiderne i selskapet og sammen skal vi bidra til at våre kunder får realisert sine komplekse prosjekter på en sikker og effektiv måte, sier Rinker, som tiltrer stillingen 5. august.